Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam i majce sa dugim rukavima. Kupila sam i sal crveno bele boje. :-) Njega cu da nosim kad se vise ne budu nosile jakne, ali pre nego sto dodje vreme za kratke rukave, kad se prolepsa vreme, sa majcom sa dugim rukavima ali koja ima veliki izrez oko vrata koji moze da se spusti pa da ostanu gola ramena. To sam smislila kako da i taj sal nosim pre nego sto dodje lepo vreme. Majce i tunike cu uspeti da obucem bar po jednom, preterala sam kad sam rekla da necu stici sve da ih obucem pre nego sto se prolepsa vreme.

dobro, Djuro, gde ti pronalazis te majice, dzempere, ogtačiće (ono štrikano roze :) ).?

....negde sam u nekoj knjizi procitala..." ti me trazis, ja te nadjem"....tako valjda i mene nadju ove majice/dzemperi...ono strikano je mali ponco ...kupih ga u Italiji, na pijaci, bio je oko 10e...a kad sam ga videla da visi na nekoj metli...bila je to ljubav na prvi pogled...:heart:

ma, da, sad vidim da sam osiromasila svoj pogled na svet ( i sebe :) ) postavsi zena prakticna. Ali, da budem blagonaklona prema sebi reci cu - fokusirala sam se na minimalizam (bla-bla... :) Sve mi se cini da bih 'ladno mogla da nosim onu kinesku uniseks odecu-uniformu iz doba Velikog Maa... ) Mozda me prolece probudi?
Modelsice, sigurna sam da sve sto nosis tebi lepo stoji.

....negde sam u nekoj knjizi procitala..." ti me trazis, ja te nadjem"....tako valjda i mene nadju ove majice/dzemperi...ono strikano je mali ponco ...kupih ga u Italiji, na pijaci, bio je oko 10e...a kad sam ga videla da visi na nekoj metli...bila je to ljubav na prvi pogled...:heart:

E ja cu celog zivota zaliti jednu majcu koju sam videal u Veroni i naravno nisam je kupila odmah a kasnije je nije bilo .

ma, da, sad vidim da sam osiromasila svoj pogled na svet ( i sebe :) ) postavsi zena prakticna. Ali, da budem blagonaklona prema sebi reci cu - fokusirala sam se na minimalizam (bla-bla... :) Sve mi se cini da bih 'ladno mogla da nosim onu kinesku uniseks odecu-uniformu iz doba Velikog Maa... ) Mozda me prolece probudi?
Modelsice, sigurna sam da sve sto nosis tebi lepo stoji.

Pa cuj, opet ja filozofiram ...ali nije toliko ni vazno sta nosis, nego kako...prema tome , posto si tako duhovita...verujem da bi ti u toj uniformi izgledala :heart:

IMG_4075-2.jpg
pre nego sto su mi iscurele baterije tako da samo deo kombinacije dobijate (i ne izgleda ko klovn u rl nego sam debilno stala :D ) inace konacno nadjoh patike po ukusu i evo to su te...

trenutno: u rasformiranoj danasnjoj kombinaciji: hani i ja podvrcem:)
IMG_4077-1.jpg
IMG_4076-2.jpg

nesto se razmisljam, cemu ova tema, jel nekog stvarno zanima da li nosim japanke na straftaste carape po kuci:mrgreen:? ili to samo da se mi egomanijaci izrazimo malo... dobro i diskutujemo o stilovima...ajde to vam priznajem u napred;)

Djuro, ako bude malo i mješano, bolje nego nikako ...šalim se...
Dajte fotke ljudiiiii...I ovi muškići bi mogli pokazati svoj stil, a ne samo da ćire...

p.s. Alal moram ti reći, da i ja tako nosim japanke...hehe, drago mi je to vidjeti ...I super su ti te patikice - cipelice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back