Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.034
Pa jel si joj samo tunike kupila ili..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sebi!
daj bre zbunjujete topiku......ma, jel znaš ti da čitaš- puno tunika i majci!I sebi!

daj bre zbunjujete topiku

).?dobro, Djuro, gde ti pronalazis te majice, dzempere, ogtačiće (ono štrikano roze).?

A što ne možeš? Ne umeš ili si objektivno sprečena?
) postavsi zena prakticna. Ali, da budem blagonaklona prema sebi reci cu - fokusirala sam se na minimalizam (bla-bla...
Sve mi se cini da bih 'ladno mogla da nosim onu kinesku uniseks odecu-uniformu iz doba Velikog Maa... ) Mozda me prolece probudi?....negde sam u nekoj knjizi procitala..." ti me trazis, ja te nadjem"....tako valjda i mene nadju ove majice/dzemperi...ono strikano je mali ponco ...kupih ga u Italiji, na pijaci, bio je oko 10e...a kad sam ga videla da visi na nekoj metli...bila je to ljubav na prvi pogled...![]()
ma, da, sad vidim da sam osiromasila svoj pogled na svet ( i sebe) postavsi zena prakticna. Ali, da budem blagonaklona prema sebi reci cu - fokusirala sam se na minimalizam (bla-bla...
Sve mi se cini da bih 'ladno mogla da nosim onu kinesku uniseks odecu-uniformu iz doba Velikog Maa... ) Mozda me prolece probudi?
Modelsice, sigurna sam da sve sto nosis tebi lepo stoji.

Modelsice, sigurna sam da sve sto nosis tebi lepo stoji.

? ili to samo da se mi egomanijaci izrazimo malo... dobro i diskutujemo o stilovima...ajde to vam priznajem u napred

Pa koliko sam ja razumela ( mozda pogresno) Helen je u Subotici? Milsim ne znam odakle mi to, al cini mi se da negde procitah.
Pa ako se sve ovo desava tamo, moguce da je bila bas ona.