Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Torba koju nosim poslednjih dana...
vec malo ofucana David Jones kupljena po smesnoj ceni
ali ima sve sto mi treba
izdrzljiva, lako uklopljiva i prostrana
kad pocnem da vadim iz nje ni Sport Bili mi nije ravan:mrgreen:

Ja dodjem na temu da se druzim, kad ono...nigde nikoga
gde ste se bre sakrile
pu jeee....
a da nije docek 8. marta u pitanju:lol:
A ne, ne , ne....
Ne na mojoj temi ...:mrgreen:

Torba da zaista sve moze da stane u njoj. I ja volim takve. I uvek je dobro natrpam. Svasta ima unutra. I sal, i kapa, i poneka majica...onako bezveze....ne volim torbe koje deluju prazno, pa se onako spljoste...:mrgreen:

:)

gnjayi3.jpg

Lexo, ovo je meni super. Iako imam nešto više godina od tebe,ovako nešto redovno nosim privatno...Za poslovne varijante, večernje izlaske i ostali "kulturno-umetnički program" garderoba mi je firmirana i "high quality"...Ponekad , ljudi koji me poznaju iz tog sveta- kad me nagaze u nekoj "slobodnoj" varijanti- ne mogu da me prepoznaju...:confused:

Lexo, ovo je meni super. Iako imam nešto više godina od tebe,ovako nešto redovno nosim privatno...Za poslovne varijante, večernje izlaske i ostali "kulturno-umetnički program" garderoba mi je firmirana i "high quality"...Ponekad , ljudi koji me poznaju iz tog sveta- kad me nagaze u nekoj "slobodnoj" varijanti- ne mogu da me prepoznaju...:confused:
Ја увек дајем много на гардеробу и зато нећу никад имати пребијене паре, уштекам за одмор и то је то.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back