Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nemaju tesne farmerice po pravilu nesto elastina u tkanju? Nisam sigurna koliko je zdravo za cirkulaciju biti stisnut i jedva disati.
Sto se mode tice, nisam ljubitelj aktuelnog skijaskog trenda ali vidim da se rado nosi i da je moderan.

One-Piece-Ski-Suits-4.jpg

sta je skijaski trend?

Najkrace receno to je sportski trend koji zavlada svako malo. Zimi se pokaze putem odevnih predmeta koji asociraju na skijanje i ostale zimske sportove a leti mahom preko gym ili tenis mode. Recimo dobar primer su cizme sa fotografije koju sam komentarisala posebno u kombinaciji sa jaknom i uvucenim farmericama ili helankama. Letnja varijanta su sportske helanke, majice i kratki sortsevi sportskih brendova kao i sportske tasne. Posebno su aktuelne patike sa vazdusnim djonom i oblim jezickom koji je karakteristican za dzoging opremu kako se patike prilikom trenja ne bi izlizale. U praksi to izgleda otprilike ovako...obozavan stil verovatno zbog slobode pokreta i udobnosti:)
87936fc8f6d2bb45a75432a593355449.jpg

Najkrace receno to je sportski trend koji zavlada svako malo. Zimi se pokaze putem odevnih predmeta koji asociraju na skijanje i ostale zimske sportove a leti mahom preko gym ili tenis mode. Recimo dobar primer su cizme sa fotografije koju sam komentarisala posebno u kombinaciji sa jaknom i uvucenim farmericama ili helankama. Letnja varijanta su sportske helanke, majice i kratki sortsevi sportskih brendova kao i sportske tasne. Posebno su aktuelne patike sa vazdusnim djonom i oblim jezickom koji je karakteristican za dzoging opremu kako se patike prilikom trenja ne bi izlizale. U praksi to izgleda otprilike ovako...obozavan stil verovatno zbog slobode pokreta i udobnosti:)
87936fc8f6d2bb45a75432a593355449.jpg

pa dobro sbve na slivi je ok za zimu
a kako se obuci a da ne izgledas tako majku mu
pa zima je
u gradu jos nikoga nisam videla da nosi skijaske naocare
i normalno da ce imati jaknu debelu na sebi i cizme, nece ici u japankama
i kakve veze upasane farmerice imaju sa skijaskim stilom :)
ipasala ih je jer je nogavica uza od cizmi ili da joj se ne vuku po snegu i ne budu mokre
a i kolko znam za skijanje oblacis one postavljene pantalone....
svasta moze covek ovde cuti ;) hhahahaha ;)

trilijan to je u redu sve, ali da li si razmisljala da ponekad stavis i neku pravu boju na sebee?
lepse ces izgledati, ovako si prilicno neodredjena i to je ok ponekad, ali mi se cini da se cesto ovako oblacis

trilijan to je u redu sve, ali da li si razmisljala da ponekad stavis i neku pravu boju na sebee?
lepse ces izgledati, ovako si prilicno neodredjena i to je ok ponekad, ali mi se cini da se cesto ovako oblacis

Na šta si mislio? Kakve su to prave boje?

Meni je ponekad teško da uklopim kombinaciju od previše boja. Nemam skoro ništa sivo, crno ili belo u ormanu, sve mi je u bojama ili šareno.
Orman mi je kao novogodišnja jelka ustvari, i kad se oblačim, ponekad sama sebi delujem kao da kitim jelku.
:zjelka3:

To su njene prave boje, samo smeta što ne izgleda jebozovno u njima

E, i kako ja to da promenim a da i dalje ostanem ja?
Pošto znaš, stvarno se slažemo po tom pitanju. I ja bih često volela da izgledam atraktivnije, ali nešto ne volim pretesne i uske stvari. Ne volim ni preduboke dekoltee ni miniće. Ima neki način sigurno.

Šta ti misliš šta je to "jebozovno" u odeći? Ili je to možda stvar stava...

Poslednja izmena:
evo malo da vas počastim.
Upravo se vratila sa kuvanog vina od kupine i palačinki sa kupinama i šlagom u kafiću iz kraja. :zpozdrav:

Kombinacija se sasvim slučajno slaže uz te poslastice, pa ih zato navodim.

Trilijan, to si ti i meni se svidja ali ti mogu reci kako bih ja nosila. Suknju bih skratila do/malo iznad kolena, cisto da ne prekriva ista. Kais bih postavila preko kardigana i bas tacno na struk sto bi ga naglasilo, skinula bih tesku esarpu i sa dva otkopcana dugmeta naglasila liniju vrata. Na taj nacin bih dobila oblik pescanog sata koji bi u tvom slucaju, po mom misljenju, bio prava stvar jer imas zbilja lepo naglasen struk i srecu da izgledas otmeno.

Jandrlino. Nije bila kritika vec pitanje ukusa, kazala sam da ljudi vole, izuzev mene licno. Koliko ljudi toliko stavova, logicno, nema potrebe za sarkazmom, valjda je sasvim ok imati razlicit ukus:)

Na šta si mislio? Kakve su to prave boje?

Meni je ponekad teško da uklopim kombinaciju od previše boja. Nemam skoro ništa sivo, crno ili belo u ormanu, sve mi je u bojama ili šareno.
Orman mi je kao novogodišnja jelka ustvari, i kad se oblačim, ponekad sama sebi delujem kao da kitim jelku.
:zjelka3:

E, i kako ja to da promenim a da i dalje ostanem ja?
Pošto znaš, stvarno se slažemo po tom pitanju. I ja bih često volela da izgledam atraktivnije, ali nešto ne volim pretesne i uske stvari. Ne volim ni preduboke dekoltee ni miniće. Ima neki način sigurno.

Šta ti misliš šta je to "jebozovno" u odeći? Ili je to možda stvar stava...

te bojee su sve neke sucmuraste znaas, moras da uneses ili vise zivih boja ili neka budu konkretne crno, belo i slicno...
atraktivno ces da izgledas ako prestanes da budes toliko slojevita, malko skratis suknju, nosis uzanije pantalone, nekako mroas konkretnije da izgledas, ovo sve kao da si nabacila onako btw na sebee... ne mroas da imas dekolte i preuzane i prekratke stvari da bi bila atraktivna, ali nemoj u krajnost da ides i izgledas babasto...
ako ti treba dodatnih saveta, slobodno pitaj, ja sam iz sveta mode i zelim da ti pomognem jer izgledas zgodnjikavo, nemoj da se ljutis na menee

e, da i to stava je, na ovoj jednoj slici si pogrbljena malko, ne znam da li je inace taako...
jel se ne sminkas i ne nosis lakove za nokte?
nema veze seksepil sa lakom za nokte
ne nosim ga ni ja,a cesto su mi ljudi govorili da zracim seksepilom
cak nije ni do dekoltea.mislim da je do stava i pogleda.
trilijan ne stavlja glavui prosudjuje se samo na osnovu garderobe.
ja nisam iz sveta mode,tacnije,ja nemam pojma o modi,samo sam iznela svoj stav,ne lutite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back