Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo malo da vas počastim.
Upravo se vratila sa kuvanog vina od kupine i palačinki sa kupinama i šlagom u kafiću iz kraja. :zpozdrav:

Kombinacija se sasvim slučajno slaže uz te poslastice, pa ih zato navodim.
ja bih uz tu suknju nosila majcu, obicnu jednobojnu skroz uz telo, po moguctvu da ima dugnice na dekolteu, znate sigurno na kakve majce mislim, i tako upasana u suknju
ne svidja mi se nosenje uz dzak suknju, dzak kosulja
pogotovo jer ova suknja ima taj visok struk, moras imati usku skroz majcu gore....
i dobro bi bilo da je recimo bele boje, pa razbijes ovo sivilo (ima tu dosta boja na tebi, ali su sve nekako tmurne...)

inace se vidi da si zgodna devojka, samo sto mi je sve ukupno na tebi vrecasto previse

ja bih uz tu suknju nosila majcu, obicnu jednobojnu skroz uz telo, po moguctvu da ima dugnice na dekolteu, znate sigurno na kakve majce mislim, i tako upasana u suknju
pogotovo jer ova suknja ima taj visok struk, moras imati usku skroz majcu gore....
i dobro bi bilo da je recimo bele boje, pa razbijes ovo sivilo (ima tu dosta boja na tebi, ali su sve nekako tmurne...)

inace se vidi da si zgodna devojka, samo sto mi je sve ukupno na tebi vrecasto previse

e sad kad reche majica..moze ona moja cigla boje sa prethodne strane:mrgreen:
kad sam je kupila pomislila sam na trilijan:)

lepa je ali ima ono na rukavima
kitnjasta je, previse za moj uks sa ovim
po meni jedan komad garderobe je dovoljan da ostavi utisak, ostali ne treba da budu napadni
znaci ako vec ima suknju koja je svakako upecatljiva ne treba da ima i sal upecatljiv i majicu upecatljivu i dzemper preko svega upecatljiv
plus sto ej sve negde istih boja a opet imas utisak da ima 20 boja na njoj

po meni jedan komad garderobe je dovoljan da ostavi utisak, ostali ne treba da budu napadni
znaci ako vec ima suknju koja je svakako upecatljiva ne treba da ima i sal upecatljiv i majicu upecatljivu i dzemper preko svega upecatljiv

rekoh shto se boje tiche, ono na rukavima se svakako ne bi videlo od tog dzemperka preko, a unelo bi malo jache boje na ovo teget plavo chini mi se

nema veze seksepil sa lakom za nokte
ne nosim ga ni ja,a cesto su mi ljudi govorili da zracim seksepilom
cak nije ni do dekoltea.mislim da je do stava i pogleda.
trilijan ne stavlja glavui prosudjuje se samo na osnovu garderobe.
ja nisam iz sveta mode,tacnije,ja nemam pojma o modi,samo sam iznela svoj stav,ne lutite se

nisam ni rekao da ima veze lak za nokte, pa ni dekolte, samo pitam

Trilijan, to si ti i meni se svidja ali ti mogu reci kako bih ja nosila. Suknju bih skratila do/malo iznad kolena, cisto da ne prekriva ista. Kais bih postavila preko kardigana i bas tacno na struk sto bi ga naglasilo, skinula bih tesku esarpu i sa dva otkopcana dugmeta naglasila liniju vrata. Na taj nacin bih dobila oblik pescanog sata koji bi u tvom slucaju, po mom misljenju, bio prava stvar jer imas zbilja lepo naglasen struk i srecu da izgledas otmeno.
Pametan predlog ovo za otkopčavanje košulje. Ešarpu imam lošu naviku da ne skidam od septembra do maja... Počnem od tanjih, pa preko pašmine dođem do debelih šalova, kao ovo sad. Nisam bila takva pre, ali od hipsterske karirani stolnjak faze, postala sam zavisnik od istih.
Suknja je balon i ima gumilu falti dole, bilo bi greh skraćivati je, a i mislim da bi bilo nemoguće.
Uglavnom nosim suknje tik iznad kolena, ova je do pola kolena, ali sam slikala odozgo pa izgleda duža.
Kaiš preko kardigana volim i rado ga nosim. Ovaj put nisam jer suknja ima karirani pojas sa nekim dugmićima pa ne bi ni moglo.
te bojee su sve neke sucmuraste znaas, moras da uneses ili vise zivih boja ili neka budu konkretne crno, belo i slicno...
atraktivno ces da izgledas ako prestanes da budes toliko slojevita, malko skratis suknju, nosis uzanije pantalone, nekako mroas konkretnije da izgledas, ovo sve kao da si nabacila onako btw na sebee... ne mroas da imas dekolte i preuzane i prekratke stvari da bi bila atraktivna, ali nemoj u krajnost da ides i izgledas babasto...
ako ti treba dodatnih saveta, slobodno pitaj, ja sam iz sveta mode i zelim da ti pomognem jer izgledas zgodnjikavo, nemoj da se ljutis na menee

e, da i to stava je, na ovoj jednoj slici si pogrbljena malko, ne znam da li je inace taako...
jel se ne sminkas i ne nosis lakove za nokte?
Crno i belo nisu uopšte boje, a kamoli žive boje. Glavno, predlog za promenu palete boja se rezignirano odbija. Ja volim tamnije nijanse i mirnije tonove, ne volim ništa drečavo i mislim da mi s obzirom na smeđu kosu i žućkasti ten i ne stoji. Uglavnom, mnogo mi je lakše da se prilagodim u krojevima nego u bojama. Kad uđem u prodavnicu, moje oči su slepe za sve što je drečavo ili bezbojno (crno, belo...).

Ne ljutim se. Volim uske pantalone. z:)
Slojevitost isto volim, naročito po ovakvom vremenu. :zzima:
Šminkam se, lakove za nokte uglavnom izbegavam. Nisam pogrbljena, možda na slici tj. zbog slikanja. z:p

I ti si žensko? Hmmmm.
Nema ništa sivo. A da ima 20 boja ima: plava, narandžasta, tamno ljubičasta, tamno zelena, svetlo braon (čarape)... Sve se nadovezuju boje, nema sivog.
Košulja je od teksasa i jednobojna je i skroz je jednostavna. Na izgleda dobro na usku majicu ovakva suknja, dođem ko Slovakinja onda, gore usko i onda dole PUF-velika suknja. To ti je inače tako sa tim balon suknjama, retko kome i uz šta dobro stoje.
Košulja možda jeste preširoka. Ali sad ih samo takve i prave. Meni su xs majice iz Zare i Njujorkera ogromne... Izgleda da se vraćaju osamdesete.

Može. Bilo bi zanimljivo-narandžasto-ljubičasta kombinacija. Tako još nisam probala da nosim ovu suknju. Verujem da bi izgledalo baš toplo kad se upare te dve boje.

Skroz si u pravu. Sledeži put nosi se na narandžasto. Samo da prečešljam u ormaru na šta bi moglo.
a ja volim da je nakićeno. Ko jelka. Svaki komad mora da bude zanimljiv i posebno i da se dopunjuju u kompletu.
E sad, ponekad zakaže izvedba pa izgledaš kostimirano. Najčešće u bakicu u mom slučaju.

tacno tako, nije to sivilo zaista ali tako nekako dosadnjikavo izgleda, ima boja, a kao da ih nema kao neka jesen ali onako tuzna...
poslusaj nas trilijan, odmah ces decka da nadjes! :)

trilijan nisam rekla da je sve sivo
nego da deluju sivo, tmurno, jesenje, nekako ima boja svakakvih ali su zagusene

i definitivno ide uska majicica uz takvu suknju, neces delovati ko slovakinja
nego ces delovati sve ukupno mnogo bolje i stilizovano

pa slovachka narodna noshnja ima one bash bash shiroke suknje sa podsuknjom pa zato
ahaaaaaaaaaaaaaaa...
trilijan, trilko, jel moze zvacu te trilko, dakle, trilko, nemoj da brines, jer je sasvim u redu nositi siroku suknju uz uzanu bluzu a nikako nije u redu da uz takvu suknju oblacis siroke stvar jer ce ti sve visiti i delovati dzakasto... zasto ne istaknes sebe nekako, jer vidis, niko ne kaze da bi trebalo da nosis dekolte i slicno, samo malko uze mozda, eto u ovom slucaju na primer...

kako ko slovakinja, zasto bi delovala kao slovakinja?
Znaš kako slovačke bake na zemnuskoj pijaci nose one veeeelike pun krug suknje, a gore uske džempere.
Meni su one baš simpatične ovako u tome ali to je dobro za njih jer su one uglavnom male i debele.

Ja sam visoka, i gore sam mnogo mršava, imam uska ramena, pretanke ruke, nenormalno tanak struk (toliko tanak da čak i one lastiž kaiševe sužavam). A imam sasvim dovoljno široke kukove da i od A suknje naprave nešto što stoji kao Slovakinjama sa dvesta žipona (bar sam ja to tako umislila). Ustvari, to mu dođe nekakva kruškasta građa tela, s tim što sam ja mnogo tanka da bih bila prava kruška.
Glavno, ako na tako nešto široko dole, obučem gore nešto mnogo usko-to onda deluje skroz disproporcionalno, tj. gornja polovina mi ispada dva broja manja od donje, što za nekog ko je i inače kruškaste građe može biti samo noćna mora.

Iz tog razloga, ja sam našla rešenje koje podrazumeva da gore uglavnom izbegavam bilo šta usko, a ako je usko, onda bar gledam da ima poprečne prugice ili neki nabor u smislu opuštene rolke ili naboranih rukava ili neki karner, mašna, šal i td. Dole u principu nosim šta god. Osim širokih pantalona i pun krug suknji koje me previše proširju u donjem delu i prave tu disproporciju. Jedino o čemu vodim računa je da kad je sve već široko bude naglašen struk. Mislim, tako se od kruške pravi peščani sat. Uglavnom suknje biram tako da imaju pojas na struku, a kad nosim pantalone, preko kardigana ili košulja nosim kaiš na kome uvek bušim dodatne rupe ili ga sužavam pošto mi i S po prodavnicama bude veliko na moj strukić 60 minus.

Ti i jadrilno verovatno imate obrnutu građu od mene, pa zato ne razumete kako to izgleda u praksi.

Poslednja izmena:
Znaš kako slovačke bake na zemnuskoj pijaci nose one veeeelike pun krug suknje, a gore uske džempere.
Meni su one baš simpatične ovako u tome ali to je dobro za njih jer su one uglavnom male i debele.

Ja sam visoka, i gore sam mnogo mršava, imam uska ramena, pretanke ruke, nenormalno tanak struk (toliko tanak da čak i one lastiž kaiševe sužavam). A imam sasvim dovoljno široke kukove da i od A suknje naprave nešto što stoji kao Slovakinjama sa dvesta žipona. Ustvari, to mu dođe nekakva kruškasta građa tela, s tim što sam ja mnogo tanka da bih bila prava kruška.
Glavno, ako na tako nešto široko dole, obučem gore nešto mnogo usko-to onda deluje skroz disproporcionalno, tj. gornja polovina mi ispada dva broja manja od donje, što za nekog ko je i inače kruškaste građe može biti samo noćna mora.

Iz tog razloga, ja sam našla rešenje koje podrazumeva da gore uglavnom izbegavam bilo šta usko, a ako je usko, onda bar gledam da ima poprečne prugice ili neki nabor u smislu opuštene rolke ili naboranih rukava ili neki karner, mašna, šal i td. Dole u principu nosim šta god. Osim širokih pantalona i pun krug suknji koje me previše proširju u donjem delu i prave tu disproporciju. Jedino o čemu vodim računa je da kad je sve već široko bude naglašen struk. Mislim, tako se od kruške pravi peščani sat. Uglavnom suknje biram tako da imaju pojas na struku, a kad nosim pantalone, preko kardigana ili košulja nosim kaiš na kome uvek bušim dodatne rupe ili ga sužavam pošto mi i S po prodavnicama bude veliko na moj strukić 60 minus.

Ti i jadrilno verovatno imate obrnutu građu od mene, pa zato ne razumete kako to izgleda u praksi.

ja sam musko :)
ako si tako gradjena zaboravi na siroke suknje i usredsredi se na nesto drugo, jer siroko sa sirokim nije dobro, neces izgledati kao bakaa slovakinja nego kao bakaa

Ne znam sta vam je, Trilijan ima sasvim prepoznatljiv i veoma interesantan stil i verujem da je i u RL kao i ovde svi primecuju i prepoznaju. Sto bi nosila boje koje ne voli i krojeve koji joj se ne dopadaju?

meni se njen stil bash zato i svidja jer je prepoznatljiv i skroz je ona:D
neke komade odece sam sashila jer me je ona inspirisala, inache sam do nedavno nosila samo chiste boje, sve klot bez dezena

nije to zbog svetla vidjao sam i ranije njene fotke, sve i da jeste nisu u redu ove boje ovako u kombinaciji.
ne mislim bas, ali eto, ako ga nema nacice ga ako promeni nesto malko, jer ovako je niko nece nikada zapaziti
Ovo boldovano svuči toliko depresivno... Umreću usamljena i neprimećena zato što nisam umela adekvatno da izložim svoje zgodnjikavo telo na Krsti i pred svetom.

Odavno nisam čula ništa depresivnije.
Ne znam šta da odgovorim. z:cry:
I ne, nisam ironična.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back