Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram i ovde da se okacim.inace se oblacim jednolicno,farmerke i patike,ali majce me motivisala sa njenim crvenim hulahopkicama da malo eksperimentisem.nije da ide bas za zenu od 46 godina,al sta sad

Smokvice, ne se ljutiš
nije loše, uopšte al' meni mnogo crvene
znači, ja bi ovako
istog tona suknje i majicu, ili crnu...
i samo čarape i torbu crvenu
ili, samo čarape i šal crveni, bez torbe
ili čarape, tri četrvrt pantalone ili farmerke i torbu
tako bih ja
vidim da ti se nose crvene čarape :zper:

Smokvice, ne se ljutiš
nije loše, uopšte al' meni mnogo crvene
znači, ja bi ovako
istog tona suknje i majicu, ili crnu...
i samo čarape i torbu crvenu
ili, samo čarape i šal crveni, bez torbe
ili čarape, tri četrvrt pantalone ili farmerke i torbu
tako bih ja
vidim da ti se nose crvene čarape :zper:

naravno da se ne ljutim,ja sam i kapu stavila crvenu,pa posle mislim,jao sta cu ako sretnem uz put vuka:rumenko:

moram i ovde da se okacim.inace se oblacim jednolicno,farmerke i patike,ali majce me motivisala sa njenim crvenim hulahopkicama da malo eksperimentisem.nije da ide bas za zenu od 46 godina,al sta sad

....lepo ti je ovo, ali bi se slozila sa Esterkom, dve crvene stvari sasvim dovoljne.....:)

....inace i meni je do pre par godina crvena dominirala u ormanu, a onda me ubedili da to ne ide kad predjes 50,
zato ti bar uzivaj dok ne doguras do te cifre......a ja cu sebe prvom prilikom castiti bar jednom esarpom da me mine zelja:lol:

umes,umes,vidis da ti dobrto ide.a izgledas sve bolje afro,mora da ti je prijalo i ovo druzenje u bg,a i ti crnogorci prijaju :rumenko:

....veDZbam:lol:...a oni meni ne prijaju ni malo, dodjose mi glave za malo:(...prija mi sunce i lepo vreme i okruzenje mladih devojaka:heart:

Afffffrooooo ... ne da se si uvela ..... nego ..... sjajno :super:

...Hvala, menje jela, manje jela...i stepenice rade posao:lol:

Što reče neko - ta man' se ženo više tih "godina" - super ti stoji!

...bila danas u setnji ovako:D
03112011622-1.jpg

...ovo se ja malo vezbam da poziram, al' dzaba kad ne umem:rumenko:

Vežbaj ti i dalje, mada na ovoj slici si baš fino pozirala :zag:

...e, da ti znas da sam ja sama sebe uslikala jedno 20x da bi izabrala te 3 koje su mi kao ok...a tek kad slikam facu treba mi bar 3x toliko da odaberem
na kojoj nisam sva izbecena, i kao da nisam ja....uzas...al' dobro sreca pa sam navikla i znam sta mogu da ocekujem, pa trpim:D

Affro, ti sve lepsa i lepsa...
Sve mi se svidja, cela kombinacija. Sto je dobra torba! De si je pazarila?

...hvala Trojo, bas sam se pitala hoces li da me vidis:rumenko:
...torba je jako stara, ofucala se jadna odavno....kupljena je na pocetku Prizrenske ulice odmah kad se udje od Moskve,
pored Maxi-ja na spratu gore je bila prodavnica obuce i tasni...kako se zove ne secam se davno je bilo...sumnjam da ima
sada...i ja bi je rado opet kupila...bila je nesto bas jeftina...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back