- Poruka
- 21.194
moram i ovde da se okacim.inace se oblacim jednolicno,farmerke i patike,ali majce me motivisala sa njenim crvenim hulahopkicama da malo eksperimentisem.nije da ide bas za zenu od 46 godina,al sta sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram i ovde da se okacim.inace se oblacim jednolicno,farmerke i patike,ali majce me motivisala sa njenim crvenim hulahopkicama da malo eksperimentisem.nije da ide bas za zenu od 46 godina,al sta sad
![]()
![]()
Smokvice, ne se ljutiš
nije loše, uopšte al' meni mnogo crvene
znači, ja bi ovako
istog tona suknje i majicu, ili crnu...
i samo čarape i torbu crvenu
ili, samo čarape i šal crveni, bez torbe
ili čarape, tri četrvrt pantalone ili farmerke i torbu
tako bih ja
vidim da ti se nose crvene čarape![]()
![]()
...bila danas u setnji ovako..
..![]()
![]()
...ovo se ja malo vezbam da poziram, al' dzaba kad ne umem![]()
umes,umes,vidis da ti dobrto ide.a izgledas sve bolje afro,mora da ti je prijalo i ovo druzenje u bg,a i ti crnogorci prijaju![]()
Afffffrooooo ... ne da se si uvela ..... nego ..... sjajno![]()
![]()
...bila danas u setnji ovako![]()
![]()
...ovo se ja malo vezbam da poziram, al' dzaba kad ne umem![]()
Affro, ti sve lepsa i lepsa...
Sve mi se svidja, cela kombinacija. Sto je dobra torba! De si je pazarila?
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena![]()
Vauuuuuuuu... vidi ti nju, pa pto si dosad skrivala te lepo nogice ...