Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena:D
06112011633-1.jpg

Ženo, ala dobro izgledaš!!! Visiš na Podršci za dijetu, pa sam te zamišljala kao debeljuškastu strinu. Wauuu!!! :klap:

Ajme , ja san iznenađena koliko vam se svidila..a zapravo niti se ne vidi cila njena čar, to je zapravo tunika ..koja se može nositi na više varijacija, kad se odobrovoljim za fotkanje poslikam vam malo bolje, inače..kupljena je u Gasu ..ima već 3 godine.:)

...cek nesto da vas pitam, obucem ja juce jedan kozni mantil ono da kazem normalne duzine, meni mnogo lep, braon...a cerka kaze skidaj to molim te
izgledas ko Matrix u tome...to se vise ne nosi, mada ne vidim nikog odavno u koznim mantilima, al' meni to i nema neke veze....njoj ima i ne dade mi
da ga obucem....pa eto da pitam nosi li se to ili ne vise.....i sta cu sad sa njim kad je ustvari skoro nov??

...cek nesto da vas pitam, obucem ja juce jedan kozni mantil ono da kazem normalne duzine, meni mnogo lep, braon...a cerka kaze skidaj to molim te
izgledas ko Matrix u tome...to se vise ne nosi, mada ne vidim nikog odavno u koznim mantilima, al' meni to i nema neke veze....njoj ima i ne dade mi
da ga obucem....pa eto da pitam nosi li se to ili ne vise.....i sta cu sad sa njim kad je ustvari skoro nov??

pa ako ti se nosi nosi ga
te "to se vise ne nosi" forice su za njen uzrast, realno :P

.....otkud znam meni je on bio za neko prelazno vreme, a takvo je sad ovde, ni mnogo hladno ni mnogo toplo, taman nekako za to...al' me sad skroz zbunila,
nije mi do mode koliko ne bih htela da izgledam smesno na ulici....ako me kapirate....

.....ajde slikacu u toku dana ili sutra pa cu okaciti....:)

.....otkud znam meni je on bio za neko prelazno vreme, a takvo je sad ovde, ni mnogo hladno ni mnogo toplo, taman nekako za to...al' me sad skroz zbunila,
nije mi do mode koliko ne bih htela da izgledam smesno na ulici....ako me kapirate....

.....ajde slikacu u toku dana ili sutra pa cu okaciti....:)

ja nemam pojma sta je moderno,nosim sta imam,al mislim da bi mogla da ga skratis iznad kolena
al sacuvaj to parce,ako se vrati moda,da mozes da ga zasijes nazad:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back