...Majce nemam reci, znaci sve mi se svidja, sveee...prelepo ti stoji, uzivaj, menjaj kombinuj....divnooooooooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....danas malo suknjica posle duuugooo vremena![]()
![]()
jok..
ležere
![]()
Hvala ti (mada skupo je to za menepretpostavljam).
Super ti stoje.![]()
mene je ova jednostavna a opet kombinacijama sa detaljima oduševila
afrodita. ovo ti je čista 10-tka![]()
Odličan ti taj šal
Ja obožavam šalove![]()
...da to sam zaboravila da naglasim....ja volim sve od somota...i zao mi je sto vise nema onih pantalona kao famerice samo od sitnog somota![]()
Hej , el to košulja ispod sa ovom divnom mašnom..ili si to šal svezala u mašnu?
ovo najviše lajkam![]()
super ti stoje pastelne boje
ma ima ih
ove godine koliko oces : )
I mene zanima majica, hoces nam E'llen molim te reci koje marke je majica da je probam naci na internetu.Majica je fantastična i cela kombinacija.... I ja sam zabalavila kao Laci. Gde si kupila majicu?
...cek nesto da vas pitam, obucem ja juce jedan kozni mantil ono da kazem normalne duzine, meni mnogo lep, braon...a cerka kaze skidaj to molim te
izgledas ko Matrix u tome...to se vise ne nosi, mada ne vidim nikog odavno u koznim mantilima, al' meni to i nema neke veze....njoj ima i ne dade mi
da ga obucem....pa eto da pitam nosi li se to ili ne vise.....i sta cu sad sa njim kad je ustvari skoro nov??
.....otkud znam meni je on bio za neko prelazno vreme, a takvo je sad ovde, ni mnogo hladno ni mnogo toplo, taman nekako za to...al' me sad skroz zbunila,
nije mi do mode koliko ne bih htela da izgledam smesno na ulici....ako me kapirate....
.....ajde slikacu u toku dana ili sutra pa cu okaciti....![]()