Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slike mozes postaviti preko imageshacka...ukucas preko gugla imageshack i tamo ti pise browse izaberes sa svog kompa sliku i onda downloadujes i imas tamo opcije copy linf for: e mail, blog, forum... i izaberes opciju za forum ili samo izaberes direct link i kopiras ovde gde kucas odgovor...snaci ces se i sama, lako je :)

Nisam sto posto sigurna kako da postavim slike ovde, posto samnova na forumu. Ali kod mene mozete videti sta sad danas obukla ovde
theglamandglitter.com to je moj blog sa svakodnevnim kombinacijama.
Inace jako mi se dopada ova tema jer mi daje bas veliku inspiraciju <3

Draga Tamara, jako mi je drago sto te vidim ovde...kao veliki fan stranih modnih blogova sa odusevljenjem sam propratila nase devojke koje se probijaju rame uz rame sa svetskim blogerkama. Tvoj blog je u mom favorites-u rame uz rame sa Cherry blossom girl, Blonde salad i Carolines mode tako da koristim priliku i javno pohvalim devojku koja ne samo sto ima ukus vec je pametna i nadsve pozitivna. Dobro dosla, ja cu pratiti i dalje tvoj blog ali bi bilo lepo da te vidimo i na ovoj temi bar ponekad. Puno srece:heart:

I ja se slazem sa vazdusastom...pogledala sam danas blog, ali nisam stigla da ostavim komentar, pa sam samo brze-bolje objasnila kako da postavis sliku da te vidimo i ovde...stvarno sam se odusevila...jedva cekam slicice :)

iebes mi sve kako ti prsnes s vremena na vreme treba ti neki sex nevidjen keve mi :lol:znaci dam ti kompliment kako izgledas gore i na sta me asocira a ti puknes i jos ja keniam..znas kad sam ti se poslednji put obratio zapisi

Poslednja izmena:
e, ja se stavila na da vas vidim danas ovaj put, ali evo mali hint i ovde, da ne mislite da sam umrla ili da vas ne volem vise.

090720113547.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
070920113799.jpg
140820113616.jpg

iebes mi sve kako ti prsnes s vremena na vreme treba ti neki sex nevidjen keve mi :lol:znaci dam ti kompliment kako izgledas gore i na sta me asocira a ti puknes i jos ja keniam..znas kad sam ti se poslednji put obratio zapisi

1.svima nama treba nevidjen sex :lol: samo shto kod zena ne znachi automatski da su nervozne zbog nedostatka istog...je l ti palo ma pamet da sam nadrndana iz bilo kog drugog razloga... :roll:
2. fala, nisam skontala da je kompliment. ja kombinaciju farke+kardigan preko ne smatram neshto svechanom "za bal", pa mi je logichno da si hteo da podj.ebavash
3.nesporazum
4.shto si oma na kraj srca :neutral:, msm ne morash da mi se obracash ako necesh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back