Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja znam gde ima u ns-u :lol:
na svakom koraku bukvalno :)

zvaću te kad dođem u NS:mrgreen:

....jel to tanko onako od nekog zersej materijala....???
....ako jeste vidjala sam to i u onim kao popularnim radnjama u Uscu, a i kod Kineza....razlika bas i nije
neka u kvalitetu ali zato jeste u ceni prilicna....i ima raznih boja za svaciji ukus....

jeste Affro, ovaj moj sam platila poprilično( al nije kupljen u Bg-u) i zaista sam zadovoljna koliko me služi(o)...al nešto u Bg-u nisam nailazila na neke da mi se dopadaju...il nema boje po mom ukusu il mi se materijal i model ne dopadaju:D

....ima ih u Bg i tamo u Sremskoj kad krenes prema Zelenom vencu....nekoliko butika ih prodaje, a bude ih cak i na onim kutijama na ulici...nekad
tu mozes pre naci ono sto ti treba nego u radnjama....prosetaj malo oni budu dok se bas ne smraci napolju....

jok..:)

ležere

scaled.php

ne dolazim na modu,a vidim da mnogo propustam
fantasticna majica:heart:

...i meni je prelepa, neobicna skroz...i super ti stoji.....:)
...a ono na drugoj slici je neki sal koji si "smotala oko sebe" ili je to bas tako pa se samo obuce???

na drugoj slici je varijacija na temu :lol:
kao ono sivo shto sam kachila proshle nedelje, ima ga na dve slike, samo crno i bez rukava :)
to je onaj kardigan multifunkcionalan, pa sam ga ja sebi napravila i bez rukava i sa rukavima i kontam da cu bar josh jednu boju da uradim:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back