seksimamma
Obećava
- Poruka
- 65
jesi sigurna da se nisi ranije kacila ovde u istim sandalama
sace da me proganjaju sandale![]()
Mislim da nisam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi sigurna da se nisi ranije kacila ovde u istim sandalama
sace da me proganjaju sandale![]()

Хајде и ја да прокоментаришем Мачку, кад сам већ ту.
Мени се хаљина уопште не допада, жута је и шљаштећа, прекратка за мој укус и непристојно је да се било коме виде гаћице.
Али, ја нисам ни неки модни стручњак, а нисам ни компетентна да коментаришем туђ живот, стил, проводе...
И веома ценим Мачку јер се окачила тако, успут мислим да је намерно то урадила да мало узбурка народ.
И могу само да будем љубоморна што немам гардеробу која ми покрива тако мало и што немам ни године ни тело за тако нешто.
Значи, самим тим не могу бити објективна, ни зрнце!
И даље мислим да нико од нас одавде ником неће променити ни стил живота, ни укус за облачење.
И драго ми је што тема живи овако дуго и ценим сваког ко се качи.
Ето.![]()
Hvala! "Wonderfull and different"Obe slike su lepe, narocito prva. Drugu ipak ne mogu pohvaliti bez rezerve jer ne mogu razabrati sta pise na natpisu na majici.

...haljinica je bas,bas....lepa.

Meni ovde najvise pada u oci da se volis sa dragimMoj outfit pre izvesnog vremena
Nadam se da me necete ignorisati jer sam nova
![]()
I svidja mi se to, sexi mama! 
@Kojot![]()
- Da li sam ti rekao da izgledaš sjajno, lepotice?
- Danas, ne.
- Nemoguće!!! - začudi se Kojatkin.
- Ovu haljinu sam kupila dok sam te čekala pred Bibliotekom grada, našeg prvog zajedničkog jutra u Bgd.
- Lepa je... govorio joj je dok je prilazio.![]()

)
A ovo je sa jedne svadbe,one kojoj je prethodila devojacka noc sa majicama....
Na cetvrtoj slici se vidi duzina haljine da ne kazete ne vidi se cela haljina...![]()

@Jeka...Istina je krajnje relativan pojam kada govorimo o subjektivnim afinitetima i percepciji, koji se podrazumevaju kod dozivljaja estetike...Dakle, radi se o licnom stavuzar je neko tvrdio suprotno?, ne o aksiomu cije je javno iznosenje imperativ...Podrazumeva se pravo na komentar, licni stil i ton kojim ce se isti izneti - izmedju "nepreradjene istine" i "lazi na finjaka", glasam za istinu na finjaka ili suzdrzanost a zasto se mora suzdrzati od komentara zene koja koliko sam primetila ne mari puno za komentare?...Takticnost, verujem, ne predstavlja kompromis sa istinom (ili onim sto dozivljavamo kao takvo), vec izraz obzira i postovanja tudje licnosti (sa naglaskom na razlike u temperamentu, senzibilitetu i stavovima)...Tim pre ukoliko i sami ispoljavamo osetljivost prema necemu sto percipiramo kao neadekvatnost/nekorektnost u komunikaciji...izvini, ali slobodno mozes biti nekorektna prema meni ako pod nekorektnoscu podrazumevas jednostavno i svima razumljivo izrazavanje
, nego o istini u smislu da cu napisati ono sta iskreno mislim. Ta ne moram valjda u svakom postu naglasiti da moje misljenje nije imperativ. Evo mene od pre par dana u džemperiću koji sam tek završila, ali je dobro došao u one kišne prohladne dane:

A sto se vide gacice, pa dobro... bolje da ih ima, nego da nema![]()
![]()
ne bih se slozioAlo bre, ljudi sta ste se toliko uzrujali zbog jednog komentara? (na ostale sam bila podstaknuta replikama inace bih precutala taj deo) Niti sam rekla da je vulgarno ni nemoralno. Dajte, procitajte moj prvi komentar pa uporedite sa komentarima onih koji su zaista moralisali o gatjama, dok ja to nisam uopste.
I ne pricam o apsolutnoj istini, kud o tome na ovakvoj temi crna ti, nego o istini u smislu da cu napisati ono sta iskreno mislim. Ta ne moram valjda u svakom postu naglasiti da moje misljenje nije imperativ.
![]()

Nisam ni znala da je tako lako pokretati mase. Moram sto pre da postavim pult u centru da skupljam peticiju za ukidanje rtv pretplate 
Jel si ti to djuskala dok si slikala? Skroz je mutno.![]()
Da ponovim. Ja nemam stil, nego sto stilova ukljucujuci i minitje, ali nikad ne bih nosila prekratke stvari ne zato sto mislim da je to vulgarno jer ne mislim tako. Prektratki minitj sam po sebi nije vulgaran ako je u skladu sa situacijom u kojoj se nosi i naravno u skladu sa godinama (koje se uvek vide na kozhi koliko god da je negovana). Jednostavno sve sto je prenaglaseno bode mi oci nezavisno od toga da li je u pitanju duzhina suknje ili model suknje. Znaci, nezavisno od stila, uvek mi je bitna mera i sklad odevne kombinacije sa situacijom ili bar neka shira poruka u odnosu na situaciju u kojoj se nosi.
Moj komentar se nije odnosio samo na duzhinu haljinice nego i na celokupan utisak koji podrazumeva i duzhinu i boju i tkaninu i ruke i noge i situaciju.

Jeko, bez uzrzrzrzrzjavanja, moliću lepo.

Postoji ona suptilna razlika izmedju potenciranja lepih stvari pri cemu manje ili sasvim ne pominjemo one manje lepe kako ne bismo nehotice povredili osobu cak i kada su te mane objektivne (sto ne moze biti dalje od istine u njenom slucaju).
A ovo je sa jedne svadbe,one kojoj je prethodila devojacka noc sa majicama....
Na cetvrtoj slici se vidi duzina haljine da ne kazete ne vidi se cela haljina...![]()
Zar ovakav post izaziva ovoliku lavinu bunta?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13997213&postcount=13544
Nisam ni znala da je tako lako pokretati mase. Moram sto pre da postavim pult u centru da skupljam peticiju za ukidanje rtv pretplate
![]()

...zato shto ima previshe LICHNOG u njemu, koje po Jekinom pravilu, pokushavash da NAMETNESH u OPSHTE......tj. vishak u tvom postu je TVOJ savet : To je duzhina haljinice za plazhu...i...iz poslednje rechenice da si izbacila deo : mnogo je turbo folkerski fazon...da ovoga nema, niko se ne bi obazirao, u negativnoj konotaciji, na tvoj post...
![]()
Joj, crni Muerte, ako zivis u ovom gradu, onda je nemoguce da ne znas sta je turbo folkerski fazon.

...i onda cce biti Heaven na ovoj Temi...Ma ja ću ti samo odgovoriti da se više ne bi pitala: ne uzrzrzrzrjavamo se mi muški zbog onoga što vi ženice nosite na sebi danas, ili ste nosile juče, uzrujava nas to što znamo kakvu lepotu time skrivate od naših bundevasto-predatorskih pogleda. Evo, uzrujam se i kad samo pomislim!