Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ponovim. Ja nemam stil, nego sto stilova ukljucujuci i minitje, ali nikad ne bih nosila prekratke stvari ne zato sto mislim da je to vulgarno jer ne mislim tako. Prektratki minitj sam po sebi nije vulgaran ako je u skladu sa situacijom u kojoj se nosi i naravno u skladu sa godinama (koje se uvek vide na kozhi koliko god da je negovana). Jednostavno sve sto je prenaglaseno bode mi oci nezavisno od toga da li je u pitanju duzhina suknje ili model suknje. Znaci, nezavisno od stila, uvek mi je bitna mera i sklad odevne kombinacije sa situacijom ili bar neka shira poruka u odnosu na situaciju u kojoj se nosi.
Moj komentar se nije odnosio samo na duzhinu haljinice nego i na celokupan utisak koji podrazumeva i duzhinu i boju i tkaninu i ruke i noge i situaciju.

..Sta fali mojim rukama i nogama:eek::think::)
(modrica je nastala udarcem o fcking ono cudo za peskire u kupatilu!)

..Sta fali mojim rukama i nogama:eek::think::)
(modrica je nastala udarcem o fcking ono cudo za peskire u kupatilu!)

Joj zene kako se vama sve mora crtati.:roll: Nista im ne fali, super su, ali se vidi da nemas manje od 18 godina. To je moje subjektivno misljenje koje ne mora nikog da tangira da ne volim videti kad neko ko nije devojchurak nosi prekratke drecave stvari na javnoj svecanosti. Dakle, nista strasno, nikakva stroga kritika.:rtfm::)

Joj zene kako se vama sve mora crtati.:roll: Nista im ne fali, super su, ali se vidi da nemas manje od 18 godina. To je moje subjektivno misljenje koje ne mora nikog da tangira da ne volim videti kad neko ko nije devojchurak nosi prekratke drecave stvari na javnoj svecanosti. Dakle, nista strasno, nikakva stroga kritika.:rtfm::)

ne zove za dž, mačka vračarka

Ćuti prodjosmo bez crtanja...;)
Vidi.. Ovakve haljine( boja, duzina, materijal, model) se nose da upadaju u oči.
Nisam ja osetljiva na kritiku jer da jesam, nikada ne bih ovako nesto obukla( moš' misliti tek uzivo koliko je bilo kritika sto onih koje sam cula sto onih koje nisam!)Moje misljenje je pak da ova haljina- o njenim ostalim karakteristikama da ne govorim- ne bi stajala nekoj osamnaestogodisnjakinji...
Jeko,cool:cmok:

Ćuti prodjosmo bez crtanja...;)
Vidi.. Ovakve haljine( boja, duzina, materijal, model) se nose da upadaju u oči.
Nisam ja osetljiva na kritiku jer da jesam, nikada ne bih ovako nesto obukla( moš' misliti tek uzivo koliko je bilo kritika sto onih koje sam cula sto onih koje nisam!)Moje misljenje je pak da ova haljina- o njenim ostalim karakteristikama da ne govorim- ne bi stajala nekoj osamnaestogodisnjakinji...
Jeko,cool:cmok:

istog smo mišljenja...:D

Nije danas, ali, nadam se ovih dana.
Fali mi jos dosta stvar za ovo prolece, koje moram da kupim.
Medjutim, nista mi se ne svidi dok gledam po radnjama i ne znam kako da dopunim.
E, imam nove cipelice jos, za svaki dan, ali sa stiklom, slikacu ih ovih dana.
Idu uz ovu belu majicu.
A roze majicica mi je bas elegantna i za nju mi trebaju neke sandalice...

dobroe, jeko.. smiri se

E, ajde naucite oko da vam svari i malo stroziju kritiku. :rtfm: Ne morate se odmah osecati uvredjenim i kao smirivati nas koji kritikujemo da bi ceo tok izgledao kao da onaj ko kritikuje ima problem sa nervozom i da kritika nije izrecena racionalno. Cemu takve usiljene reakcije i neke vrste napada?:dontunderstand:

Koliko sam primetila, ovde na forumu (ne samo na ovoj temi, nego na svim, narocito na pdf Zene i Dom i porodica) obicaj je da cim neko nesto napise nesto sto ne odgovara vasem forumaskom poimanju istine, lepote ili dobrote, odmah ga kao smirujete i nabedjujete za nepromisljenost i agresivnost. To je ruzno i glupo i urusava komunikaciju na forumu.

Lecite bre svoje komplekse malo pa da mozete podneti kritiku bez prebacivanja lopte na onog ko vas kritikuje.

Dakle, bundevo, tebe i macku je uznemirio moj post. Nemojte zato mene smirivati. Meni je sasvim opustajuce ovo raskrinkavanje forumskih foliranata koji hvale i sta im se svidja i sta im se ne svidja.

Svesni ljudi kritiku podnose sa debele emotivne distance. Probajte da to naucite i pokazete i na ovoj i na drugim temama.

ps. dodala sam u post ono sto je nedostajalo, crvenom, da ne bi bilo zabune

Poslednja izmena:
E, ajde naucite oko da vam svari i malo stroziju kritiku. :rtfm: Ne morate se odmah osecati uvredjenim i kao smirivati nas koji kritikujemo da bi ceo tok izgledao kao da onaj ko kritikuje ima problem sa nervozom i da kritika nije izrecena racionalno. Cemu takve usiljene reakcije i neke vrste napada?:dontunderstand:

Koliko sam primetila, ovde na forumu (ne samo na ovoj temi, nego na svim, narocito na pdf Zene i Dom i porodica) obicaj je da cim neko nesto napise nesto sto ne odgovara vasem forumaskom poimanju istine, lepote ili dobrote, odmah ga kao smirujete i nabedjujete za nepromisljenost i agresivnost. To je ruzno i glupo i urusava komunikaciju na forumu.

Lecite bre svoje komplekse malo pa da mozete podneti kritiku bez prebacivanja lopte na onog ko vas kritikuje.

Dakle, bundevo, tebe i macku je uznemirio moj post. Nemojte zato mene smirivati. Meni je sasvim opustajuce ovo raskrinkavanje forumskih foliranata.

Svesni ljudi kritiku podnose sa debele emotivne distance. Probajte da to naucite i pokazete i na ovoj i na drugim temama.

Moje cool nije apsolutno bilo smirivanje tebe,ja sam osoba koja voli pohvale bez lazne skromnosti da me iste smaraju a kritike vrlo dostojanstveno podnosim.
Cool je bilo u smislu da postujem tvoje misljenje ali svoj stav i haljinu ne dam;)
O razlozima postavljanja slika ovde mozemo diskutovati nasiroko,ali me niko nece ubediti da svaka slika okacena na ovom pdf-u nije upravo iz egzibicionistickih pobuda postavljena....
Ako ti tvrdis da stavljas svoje samo da bi bila kritikovana a nikako odobravana i pohvaljena onda se ja brinem.

O kompleksima takodje mozemo...ali nema potrebe.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back