Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Super!Imaš detalje na autfitu vid' ti to!Super promena, svidja mi se
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super!Imaš detalje na autfitu vid' ti to!Super promena, svidja mi se
![]()

Ne znam sta bi trebalo da priznam...ali kod mene hrana u krevet:NE! sendvic sa majonezeom cak ni za stolom-majonez je najvece zlo,krevet sluzi za san i za ljubav a ne da razvlacim krastavce i kajganu po njemu...
Cigarete u krevetu:NE pa ni u spavacoj sobi..
A Tv sam iz spavace sobe proterala jer kvari ljubavni zivot...
A iskreno savrseno se osecam kada obucem nesto svileno,cipkasto...ako se to zove sexy..onda i to![]()
i dalje sam bolesna... upala sinusa, i pocetak upale pluca...dobila sam i inekciju
i plakala sam kao malo dete..sto to mene boli..cerka je umrla od smeha
..neka neka

?
Cestitam za diplomu.
Kad smo mi diplomirali, koleginice su se upicanile i sve je shljashtilo od kicherice, a ja prespavala tu svecanost..bas me mrzelo da ustanem znajuci da mogu to podici kad god hocu. Kasnije, gledajuci njihove slike, shvatila sam da bih verovatno totalno bila van tog njihovog fazona jer nisam shvatala svecanost tog trenutka. Pre bih se obukla ovako nekako u pristojnu dnevnu varijantu kao sto je ova tvoja. Ipak, mogla si obuci nesto malo uzhe od ove kosulje.
Ma nije to dodela diploma fakultetskih. Kod nas na fakultetu se to ne organizuje, samo dodjes na salter i podignes. I platis 5000 kinti. Ja sam svoju sa osnovnih podigla, trebalo mi je kad sam upisivala master, sa mastera mislim da mi jos nisu odstampali. A dala sam im 5000 kinti. Nemam pojma sta cekaju.Cestitam za diplomu.
Kad smo mi diplomirali, koleginice su se upicanile i sve je shljashtilo od kicherice, a ja prespavala tu svecanost..bas me mrzelo da ustanem znajuci da mogu to podici kad god hocu. Kasnije, gledajuci njihove slike, shvatila sam da bih verovatno totalno bila van tog njihovog fazona jer nisam shvatala svecanost tog trenutka. Pre bih se obukla ovako nekako u pristojnu dnevnu varijantu kao sto je ova tvoja. Ipak, mogla si obuci nesto malo uzhe od ove kosulje.

ja sam ridja, nego se sad isprala boja.
Prirodno sam plava i pegava.![]()

Prirodno plava kosa nije isto sto i farbana plava kosa. Vise vuce ka smedjem. Zato mi je sasvim razumljivo da neko farba tu boju isto onako kao i kad se neka prirodna crnka ofarba u plavo.
i bas zato ne shvatam zasto bi je farbala..E, Stejsi i Klinton kažu da srebrna i zlatna mogu da se kombinuju, jer su to neutralne boje.
Ej Trilijan..

Imam smedje oci, valjda zato ovo ridje ispadne dobro. Hvala, hvala....
Vazdusasta, bio je tezi ETF, al je ovo mnogo dosadnije pa se teze nateras.![]()

Cicak, preslatka si![]()