Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
f420w2.jpg

Na žurci neki dan :)

Nije ni vazno, imam i previse obozavalaca te su kriticari stavise dobrodosli :)
Jos materijala za kritiku.

2qle6v6.jpg

33pajd1.jpg

Eva nije šal, već ogrlica. Isprepletane karike raznih oblika. Interesantna je.
Da potkrepim izjavu o menjanju i ukrštanju raznih stilova pa ću vas napustiti za danas :)

rbbhc0.jpg

2wf4y04.jpg

Ti si neverovatno zgodna zena, a i sve ove kombinacije mi se bas, bas, bas dopadaju. Neobicno, interesantno, originalno i lepo. Bravo! :okok:

Zar nije svejedno kako ce se nesto reci dok god se ogradjujes da je nesto tvoje subjektivno misljenje? Ova druga recenica je samo jedna normalna i nimalo nekulturna parafraza prve recenice. U obe recenice je izneseno jedno subjektivno misljenje i nijedna od tih recenica ne bi trebalo da bude problem.

Meni bar ne bi bilo problem i da mi neko napise da mu je uzasno ruzno to sto nosim...samo bih ipak zatrazila jos neka dodatna objasnjenja pitanjem zasto i onda bih imala materijal za razmisljanje o tome sta bih mogla da promenim ili usavrsim u svom odevanju i to ne na osnovu necije zapovesti, nego na osnovu saveta koje proteram kroz gusto sito.

Bio savet dobronameran ili zlonameran...iz svakog saveta se bar nesto uci.

Pa nismo na filozofiji mila i ne vidim razlog zbog kojega bi ovde
neko mogao da bude zlonameran jer ja zlonamerne i neprikladne
komentare nisam spremna da dozvolim.
Po meni, svako ko je spreman da svoju fotku pokaže ovde zaslužuje
poštovanje i neću dozvoliti da ga se omalovažava.

Pa nismo na filozofiji mila i ne vidim razlog zbog kojega bi ovde
neko mogao da bude zlonameran jer ja zlonamerne i neprikladne
komentare nisam spremna da dozvolim.
Po meni, svako ko je spreman da svoju fotku pokaže ovde zaslužuje
poštovanje i neću dozvoliti da ga se omalovažava.

al si zato na onoj drugoj temi dozvolila da se devojke koje nose "dopičnjake" vređaju...:lol::lol::lol:

Zar nije svejedno kako ce se nesto reci dok god se ogradjujes da je nesto tvoje subjektivno misljenje? Ova druga recenica je samo jedna normalna i nimalo nekulturna parafraza prve recenice. U obe recenice je izneseno jedno subjektivno misljenje i nijedna od tih recenica ne bi trebalo da bude problem.

Meni bar ne bi bilo problem i da mi neko napise da mu je uzasno ruzno to sto nosim...samo bih ipak zatrazila jos neka dodatna objasnjenja pitanjem zasto i onda bih imala materijal za razmisljanje o tome sta bih mogla da promenim ili usavrsim u svom odevanju i to ne na osnovu necije zapovesti, nego na osnovu saveta koje proteram kroz gusto sito.

Bio savet dobronameran ili zlonameran...iz svakog saveta se bar nesto uci.

Ma nisam ja uopste na tebe mislila, zapravo nisam nikoga imala na pameti kada sam pisala, cisto napisah sta mi je na dusi...meni mozda nedostaju ono ljudi sa strucnim komentarima u zivotu, volela bih da ih imam...zato gledam what not to wear svakodnevno...zato niti postavljam svoje slike niti komentarisem sta mi se ne dopada, nekako ne smatram se dovoljno modno obrazovanom za to, ne znam nista o krojevima, snitovima, simetriji, o materijalima, o teksturi, o slaganju istih (ja volim da kombinujem tanku svilu sa vunom pobogu ali svidja mi se)...stvarno ne znam...zato i gledam ljude in general...nisam sklona detaljima uopste...

Sonja...podsecas me na Lily Allen u toj haljiinici i patikicama...bravooooooo:zpozdrav:

od svega sto sam pregledala na poslednjih nekoliko strana, a i od onoga cega se secam od ranije, sve pohvale za trilijan...mnogo mi se svidja stil,a i kako ti stoji...kad bih bila niza i sitnija i kad bi nalazila bar neko zadovoljstvo u kupovini verovatno bih se slicno oblacila :) svidja mi se sto ima neku retro notu....u svakom slucaju,bas lepo :)

Ma nisam ja uopste na tebe mislila, zapravo nisam nikoga imala na pameti kada sam pisala, cisto napisah sta mi je na dusi...meni mozda nedostaju ono ljudi sa strucnim komentarima u zivotu, volela bih da ih imam...zato gledam what not to wear svakodnevno...zato niti postavljam svoje slike niti komentarisem sta mi se ne dopada, nekako ne smatram se dovoljno modno obrazovanom za to, ne znam nista o krojevima, snitovima, simetriji, o materijalima, o teksturi, o slaganju istih (ja volim da kombinujem tanku svilu sa vunom pobogu ali svidja mi se)...stvarno ne znam...zato i gledam ljude in general...nisam sklona detaljima uopste...

Sonja...podsecas me na Lily Allen u toj haljiinici i patikicama...bravooooooo:zpozdrav:

Joj znaš da si me nasmejala, što bi ti kazale Slađana Milošević, Nina Hagen ili Nada
Topčagić na ovo što si kazala o slaganju boja, daaaaj, ljudsko oko je
najveći kritičar i nije ovo nikakva modna kritika ovo smo samo mi obični
ljudi neopterećeni kojekakvim likovima koji kritikuju i pohvaljuju za lovu

od svega sto sam pregledala na poslednjih nekoliko strana, a i od onoga cega se secam od ranije, sve pohvale za trilijan...mnogo mi se svidja stil,a i kako ti stoji...kad bih bila niza i sitnija i kad bi nalazila bar neko zadovoljstvo u kupovini verovatno bih se slicno oblacila :) svidja mi se sto ima neku retro notu....u svakom slucaju,bas lepo :)
Ijao, hvala!

Ja sam visoka 175, to nije bas nisko, znaci, mozes da probas, nema veze... Ljubim te za ovo retro! To je upravo ono sto jurim! z:) z:kiss:

e pa to je i moja visina al si onda mnogo finije gradje od mene :lol: ja imam uzasno siroka ledja,vece grudi i grudni kos,jake misice...prava potencijalna sportska gradja,da sam odluuila da se bavim plivanjem recimo :( tako da mi zenstvene stvari stoje ko piletu sise :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back