crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Te perle po dzemperu, da li je to ogrlica ili su usivene u dzemper?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dopale bi mi se uzane, štofane pantalone na tebi, za tu priliku,Žurku je organizovao moj dobar prijatelj u svom stanu. Žao mi je što ti se ne dopadaju moje uzane farmerke![]()

Prepoznajem salu, to je disco club u Donjem Sopotu,
ja sam im prošle zime utopio te odvratne drvene klupe.
p.s. Na gradsku žurku dama ne ide utegnuta u (loše) farmerke, Sonjice.![]()

Sonja Savic-cool!
Narocito ona prva. Kais je fora... I sve deluje nekako bas bas urbano.
Na drugoj bih ja skinula esarpu. Al verujem da se Jeka razdusevila na nju sa sve esarpom.

Izvini.
Ja sam mislila da ce ti se svideti zato sto mi lici na onaj bobmarlijevski luk-sarenis, leprsavo, poluneobavezno.
Istina, previdela sam suzavajuce rukave. A priznaces da curi strava stoje farmerice ma kako nezanimljive one bile...
Ne znam sto bismo morale samo pozitivno da komentarisemo. Ako se slazes, stavis reputaciju, ako se ne slazes, precutis, ako hoces sa nekim da se posvadjas, e onda uputis zajedljiv komentar. Cemu onda forum. Nebitno, cisto razmisljam.
Ja bas volim da procitam tvoje razloge kad se ti sa necim ne slazes. Nekako uvek promislis razlog, nema tu niceg loseg. Valjda.
Nije ni vazno, imam i previse obozavalaca te su kriticari stavise dobrodosli![]()
Jos materijala za kritiku.
![]()
Ne znam sto bismo morale samo pozitivno da komentarisemo. Ako se slazes, stavis reputaciju, ako se ne slazes, precutis, ako hoces sa nekim da se posvadjas, e onda uputis zajedljiv komentar. Cemu onda forum. Nebitno, cisto razmisljam.
Ja bas volim da procitam tvoje razloge kad se ti sa necim ne slazes. Nekako uvek promislis razlog, nema tu niceg loseg. Valjda.

E sad xexe, a zašto prešućivati, pokude i neslaganja nisu zlonamerna,bar ja tako
mislim.
Jeste da je malo neugodno kada se neko potrudi da pokaže sebe a ovaj
drugi kaže da mu se ne dopada to što je obučeno no to se uvek može
reći na prihvatljiv način i možda doprinese tome da onaj o kome
je reč promeni nešto ili uvidi da mu to ne stoji.
Nema potrebe za svađom, ona nikome ništa dobroga nije donela.
Nije ni vazno, imam i previse obozavalaca te su kriticari stavise dobrodosli![]()
Jos materijala za kritiku.
![]()

...jedno je "mislim da bi ti lepse stajala kraca suknja" a drugo "meni se vise svidja kraca suknja"...
...kakva je ovo ogrlica?...cudna je....![]()
Volim da eksperimentisem sa stilovoma. Ogrlica je...ogrlica![]()
...a ja mislila sal....izgleda mi kao da su dve,zato sam pitala...