Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih od njih napravila ogrlicu i nosila je i sa ovim i sa nekim drugim dzemperom. Lepse bi stajale na kozhi u ovoj kombinaciji, umesto onog lancica.

Inace, jako mi se svidja oblik dzempera, retko vidjam u radnjama takve rukave, dovoljno duge i malo sire u donjem delu.

f420w2.jpg

Na žurci neki dan :)

Sonja Savic-cool!

Narocito ona prva. Kais je fora... I sve deluje nekako bas bas urbano.
Na drugoj bih ja skinula esarpu. Al verujem da se Jeka razdusevila na nju sa sve esarpom.

Ja esharpe ne volem nikako. Uvek bih pre stavila neku zanimljivu ogrlicu nego esarpu. Nekako mi je ona besmislena, ne ukrasava dovoljno, a ni ne greje vrat (jer za grejanje se koristi sal) a i cemu grejanje vrata u zatvorenom prostoru...z:hm:

Ne volim ni sportske kombinacije, ni dukseve siroke u struku, ni previse sarenu odecu narocito deblju. Svidjaju mi se boje na duksu, ali ne i njihov broj u kombinaciji sa velicinom shara na jednom odevnom predmetu...medjtuim, ne garantujem da ne bih sasila nesto za leto od takve tkanine, ali iskljucivo za leto (u toku dana i to za plazu).

Farmerke ne mogu da podnesem i one su mi nuzno zlo za kad nemam vremena da smislim nesto lepse i zanimljivije. Mislim da sam na jednoj temi vec postovala nesto o farkama.

Najvise ne volim kad sam ovako iskrena i bas sam se do sada trudila da nijednu sliku koja mi se nije svidela ne komentarisem uopste da se ne bih izletela sa ovakvim misljenjem, ali spomenula si me pa mi djavo nije dao mira jer je ovo bas sve suprotno od onoga sto mi se svidja.

Sve je ipak stvar ukusa.:)

Izvini.
Ja sam mislila da ce ti se svideti zato sto mi lici na onaj bobmarlijevski luk-sarenis, leprsavo, poluneobavezno.
Istina, previdela sam suzavajuce rukave. A priznaces da curi strava stoje farmerice ma kako nezanimljive one bile...

Ne znam sto bismo morale samo pozitivno da komentarisemo. Ako se slazes, stavis reputaciju, ako se ne slazes, precutis, ako hoces sa nekim da se posvadjas, e onda uputis zajedljiv komentar. Cemu onda forum. Nebitno, cisto razmisljam.
Ja bas volim da procitam tvoje razloge kad se ti sa necim ne slazes. Nekako uvek promislis razlog, nema tu niceg loseg. Valjda.

Izvini.
Ja sam mislila da ce ti se svideti zato sto mi lici na onaj bobmarlijevski luk-sarenis, leprsavo, poluneobavezno.
Istina, previdela sam suzavajuce rukave. A priznaces da curi strava stoje farmerice ma kako nezanimljive one bile...

Ne znam sto bismo morale samo pozitivno da komentarisemo. Ako se slazes, stavis reputaciju, ako se ne slazes, precutis, ako hoces sa nekim da se posvadjas, e onda uputis zajedljiv komentar. Cemu onda forum. Nebitno, cisto razmisljam.
Ja bas volim da procitam tvoje razloge kad se ti sa necim ne slazes. Nekako uvek promislis razlog, nema tu niceg loseg. Valjda.

E sad xexe, a zašto prešućivati, pokude i neslaganja nisu zlonamerna,bar ja tako
mislim.
Jeste da je malo neugodno kada se neko potrudi da pokaže sebe a ovaj
drugi kaže da mu se ne dopada to što je obučeno no to se uvek može
reći na prihvatljiv način i možda doprinese tome da onaj o kome
je reč promeni nešto ili uvidi da mu to ne stoji.
Nema potrebe za svađom, ona nikome ništa dobroga nije donela.

Ne mislim da sve treba pozitivno komentarisati, ali kad se ne slazem sa nekim misljenjem, tek onda ne mogu da cutim, a nikad nemam nameru da budem zajedljiva na temu odece, to je besmisleno i nema koristi od toga. Mogla bih biti zajedljiva samo tamo na Politici kad su u pitanju neke drugacije diskusije.
I naravno, nema tu niceg loseg, ali mnogo volim da detaljisem pa ko zna kako to moze izgledati.:)

Poslednja izmena:
E sad xexe, a zašto prešućivati, pokude i neslaganja nisu zlonamerna,bar ja tako
mislim.
Jeste da je malo neugodno kada se neko potrudi da pokaže sebe a ovaj
drugi kaže da mu se ne dopada to što je obučeno no to se uvek može
reći na prihvatljiv način i možda doprinese tome da onaj o kome
je reč promeni nešto ili uvidi da mu to ne stoji.
Nema potrebe za svađom, ona nikome ništa dobroga nije donela.

Slazem se i ne samo to...cini mi se da pri proceni necijeg izgleda moramo da krenemo od utiska koji ta osoba ostavlja, od njenog stava, da li je njoj prijatno ili nije, da li deluje lezerno, da li izgleda kao da je sredjena za forumsku procenu ili je postavila slicice sa zurke, sa posla, znaci udobno joj je, zadovoljna je...nisam ja tu puno stroga, sta mi se ne dopada precutim lepo, kada mi neko zraci sa fotografije kazem koju rec ali i onda vise vidim osobu i nema veze sto ja to ne bih obukla (nisam ja Rachel Zoe pa da imam uopste potrebno znanje) jednostavno mi ide uz nekog to sto nosi i nema dalje price....secam se da od svega sto sam videla mi se najvise dopala neka plavusa u sivim pantalonicama (neko musko bese postavilo), neka devojka u Barsi i Cipelic u beloj haljini, samo sam tada videla stvari koje bih obukla ali to uopste ne znaci da nisu sve ostale fotografije lepe kao i garderoba na njima...morali bi da razdvojimo licni ukus od procene necijeg izgleda, ne mozemo ljude oblaciti na osnovu licnog ukusa...jedno je "mislim da bi ti lepse stajala kraca suknja" a drugo "meni se vise svidja kraca suknja"...ako se vec i govori trebalo bi da se govori negativno spram osobe i pravila poznata u teoriji mode (ako vec postoje ljudi takvog znanja) a ne spram licnog dozivljaja za lepo...

...jedno je "mislim da bi ti lepse stajala kraca suknja" a drugo "meni se vise svidja kraca suknja"...

Zar nije svejedno kako ce se nesto reci dok god se ogradjujes da je nesto tvoje subjektivno misljenje? Ova druga recenica je samo jedna normalna i nimalo nekulturna parafraza prve recenice. U obe recenice je izneseno jedno subjektivno misljenje i nijedna od tih recenica ne bi trebalo da bude problem.

Meni bar ne bi bilo problem i da mi neko napise da mu je uzasno ruzno to sto nosim...samo bih ipak zatrazila jos neka dodatna objasnjenja pitanjem zasto i onda bih imala materijal za razmisljanje o tome sta bih mogla da promenim ili usavrsim u svom odevanju i to ne na osnovu necije zapovesti, nego na osnovu saveta koje proteram kroz gusto sito.

Bio savet dobronameran ili zlonameran...iz svakog saveta se bar nesto uci.

...kakva je ovo ogrlica?...cudna je....:)

Volim da eksperimentisem sa stilovoma. Ogrlica je...ogrlica :)

...a ja mislila sal....izgleda mi kao da su dve,zato sam pitala...

Eto jednog zanimljivog primera konverzacije na temi.

1. pitanje + objasnjenje
2. nema odgovora na pitanje
3. sala + detaljno objasnjenje pitanja

Ko se pita sta je ovde meni zanimljivo, taj onda treba malo bolje da upozna ljude da bi na osnovu malo reci umeo da stekne uvid u njihove osobine i samim tim umeo kvalitetnije da komunicira sa njima.

pa jes, često ja npr osetim da mi nešto ne valja a ne umem da definišem šta
mogu komentari da budu od pomoći
inače, i meni se od svihs korašnjih sonjiinih kombinacija najviše dopada ova kockasto-mrežasta
iako mrežaste čarape same po sebi ne volim =) čudno =)

i nemam pojma šta danas da obučem,
em se osećam debelo em moram 8 sati da sam na nogama, a ništa od zimske obuće mi nije tako udobno
već se nosim mišlju da ponesem baletanke il nešto slično u torbi pa da se prezujem tamo =)
el to nije.. ne znam.. nepristojno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back