- Poruka
- 51.779
Danas nosim sto i juce i prekjuce i...svaki dan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo je novogodisnja...
Na prvoj se bolje vidi bolero. Znam da cete reci da je esarpa visak, ali meni jednostavno nije bilo dovoljno sljokica bez nje... Na drugoj se vidi kako mi stoji, i to je jedina cela slika, uslikana kod mene u predsoblju. U Resavi bila guzva, i da hoces, ne mozes celu osobu da uhvatis. Na trecoj se najbolje vidi dezen od haljine. Neka sivo-teget-bakarno-zlatna sara. Inace je svileni materijal, PS fashion od pre godinu dana haljina. Bolero je MNG od pre tri sezone. Cini mi se da jedna od forumasica ima isti, al se ne secam koja...
[/URL]
Sutra ide poslenovogodisnja iz ulice otvorenog srca. Sad me mrzi da je preuredjujem tako da moze da se okaci.![]()
Saću je postavim! Odoh da iskopam neku Novogodišnju.![]()

ja ne vidim ništa.....![]()
Ja sam bas smela sto se tice kombinovanja boja i sara. Obicno se skroz usarenim... E sad po pitanju minica i golih majicica, bas i nisam. Za to treba da imas onaj "ja sam ribetina" stav, ja to uopste nemam. E sad, ima nekih asimetricnih stvari sa onim velikim volumenom ili sa dinastija rukavima koje su mi lepe. Mogla bih to da probam.Meni se uvek svidi ono sto okacis ovde, ali mislim da bi ti, s obzirom na svoju gradju, mogla da budes i malo smelija (ne mislim na plitku provokativnost, nego smelost raznih vrsta po pitanju oblika pojedinacnih odevnih predmeta).

Ja sam bas smela sto se tice kombinovanja boja i sara. Obicno se skroz usarenim... E sad po pitanju minica i golih majicica, bas i nisam. Za to treba da imas onaj "ja sam ribetina" stav, ja to uopste nemam. E sad, ima nekih asimetricnih stvari sa onim velikim volumenom ili sa dinastija rukavima koje su mi lepe. Mogla bih to da probam.![]()
Znas, ja nisam bas toliko umetnicka dusa. Lako je vema krojacicama da budete originalne, hehe
He, sad videh da si quotovala post u kom obecavam da cu da okacim postnovogodisnju iz ulice otvorenog srca. Pa evo kacim...
Izvinite na listovima, morala sam da zakamufliram facu.

Ja sam bas smela sto se tice kombinovanja boja i sara. Obicno se skroz usarenim... E sad po pitanju minica i golih majicica, bas i nisam. Za to treba da imas onaj "ja sam ribetina" stav, ja to uopste nemam. E sad, ima nekih asimetricnih stvari sa onim velikim volumenom ili sa dinastija rukavima koje su mi lepe. Mogla bih to da probam.![]()
Znas, ja nisam bas toliko umetnicka dusa. Lako je vema krojacicama da budete originalne, hehe
He, sad videh da si quotovala post u kom obecavam da cu da okacim postnovogodisnju iz ulice otvorenog srca. Pa evo kacim...
Izvinite na listovima, morala sam da zakamufliram facu.

Ma opusti se, bre! Kakva hrabrost! Meni bi trebala hrabrost da se obucem u mini suknju i sljokicastu majicu sa velikim dekolteom, pa ovde ima sto takvih slika. Ljudi nose bez problema... Znaci, hrabrost je u tvojoj glavi. Svako nosi sta mu se svidja i to je to. Prosle su devedesete kad si bio predmet sprdacine ako nemas airmax patike i ne uvlacis trenerku u farmerke. Sad je skroz opustencija...Bravo...bas mi se dopada kako kombinujes boje i sare...sve je po mom ukusu,jedino sto ja u zivotu ne bih imala hrabrosti za tako nesto![]()
![]()

. Suknja se ne vidi dobro, od sivog je stofa, sa malim crnim, belim i crvenim tackama u tkanju, mamina je, stara 30tak godina...obozavam te neke njene stvari..
Evo jedne debele treger majice u dve slicne kombinacije. Prva je od prekjuce pre setnje, a jedna od danas posle jednog decijeg rodjusa. Preko obe je isao klasicni crni kaput i crni kozni ranac.
Ogrlice preko sive haljine se slazhu uz detalje na carapama, ali je malo verovatno da se to ovde dobro vidi.
Pogledajte prilog 69985 Pogledajte prilog 69986 Pogledajte prilog 69987 Pogledajte prilog 69988 Pogledajte prilog 69989
...e odlicno je...jel to trikotaza?

....trikotaža je sve šta je od vune ili nekog sličnog materijala, a štrikano je
mašinski, fabrički.....
....meni se dopao onaj sivi kompletić..mada mi malo čudno stoji suknja
na struku...nema pojas pa mi izgleda nekako tu ne dovršeno...gornji deo
mi je ok...lepo sa onom ogrlicom....onaj drugi onako....boje da, crveno
uvek..ali model..pa dobro, tebi pristaje...ne može to svako ni da nosi...![]()
Haljina je od neke tkanine, koja lici sa spoljne strane na one materijale za kapute koji imaju puno puno sitnih chvorica.