Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo je novogodisnja...
Na prvoj se bolje vidi bolero. Znam da cete reci da je esarpa visak, ali meni jednostavno nije bilo dovoljno sljokica bez nje... Na drugoj se vidi kako mi stoji, i to je jedina cela slika, uslikana kod mene u predsoblju. U Resavi bila guzva, i da hoces, ne mozes celu osobu da uhvatis. Na trecoj se najbolje vidi dezen od haljine. Neka sivo-teget-bakarno-zlatna sara. Inace je svileni materijal, PS fashion od pre godinu dana haljina. Bolero je MNG od pre tri sezone. Cini mi se da jedna od forumasica ima isti, al se ne secam koja...

[/URL]

Sutra ide poslenovogodisnja iz ulice otvorenog srca. Sad me mrzi da je preuredjujem tako da moze da se okaci. z:p

Meni se uvek svidi ono sto okacis ovde, ali mislim da bi ti, s obzirom na svoju gradju, mogla da budes i malo smelija (ne mislim na plitku provokativnost, nego smelost raznih vrsta po pitanju oblika pojedinacnih odevnih predmeta).

Ovo je jedna najobicnija dnevna kombinacija, nista specijalno, nemojte ni komentarisati, pliz. Kachim je ovde da vam pokazem kako se onaj sijuckavi plish moze iskoristiti tako sto se sasije naopako da ne bi previse shljashtio, zaboravila sam kako se on zove, ima neko svoje ime... Desavalo mi se da ga zbog tog sjaja ne kupim cak i kad mi se puno svidja dezen sve dok mi nije palo na pamet da moze da se izvrne na nalicje. Ima jos puno vrsta tkanine koje imaju jako lepa nalicja samo treba obratiti paznju na to kad se bira.

Pogledajte prilog 69649

Meni se uvek svidi ono sto okacis ovde, ali mislim da bi ti, s obzirom na svoju gradju, mogla da budes i malo smelija (ne mislim na plitku provokativnost, nego smelost raznih vrsta po pitanju oblika pojedinacnih odevnih predmeta).
Ja sam bas smela sto se tice kombinovanja boja i sara. Obicno se skroz usarenim... E sad po pitanju minica i golih majicica, bas i nisam. Za to treba da imas onaj "ja sam ribetina" stav, ja to uopste nemam. E sad, ima nekih asimetricnih stvari sa onim velikim volumenom ili sa dinastija rukavima koje su mi lepe. Mogla bih to da probam. z:)

Znas, ja nisam bas toliko umetnicka dusa. Lako je vema krojacicama da budete originalne, hehe z:lol:

He, sad videh da si quotovala post u kom obecavam da cu da okacim postnovogodisnju iz ulice otvorenog srca. Pa evo kacim...

Izvinite na listovima, morala sam da zakamufliram facu.

Poslednja izmena:
Kosa mi je drec narandzasta i pozadi je skroz kratka, ko na mom avataru otprilike. Samo sto je onda bila uvezana u rajf, snalice, gumicu od crvenog nosa, lak za kosu sa sljokicama, lisce iz fotoshopa i ostalo posto je bila skroz rascupana i ulepljena. Slikano je pre polaska u tu ulicu otvorenog srca, i kad sam svratila kod drugarice pravo iz ulice, tako da nisam prala kosu od doceka, i to je ustvari osnovni problem.

Poslednja izmena:
Ja sam bas smela sto se tice kombinovanja boja i sara. Obicno se skroz usarenim... E sad po pitanju minica i golih majicica, bas i nisam. Za to treba da imas onaj "ja sam ribetina" stav, ja to uopste nemam. E sad, ima nekih asimetricnih stvari sa onim velikim volumenom ili sa dinastija rukavima koje su mi lepe. Mogla bih to da probam. z:)

Znas, ja nisam bas toliko umetnicka dusa. Lako je vema krojacicama da budete originalne, hehe z:lol:

He, sad videh da si quotovala post u kom obecavam da cu da okacim postnovogodisnju iz ulice otvorenog srca. Pa evo kacim...

Tvoj ukus i smisao za modu je naprosto fantastican...toliko maste...bravo my dear friendz:gs:

Bravo...bas mi se dopada kako kombinujes boje i sare...sve je po mom ukusu,jedino sto ja u zivotu ne bih imala hrabrosti za tako nesto z:) :zpozdrav:

Hvala, devojke!

Bravo...bas mi se dopada kako kombinujes boje i sare...sve je po mom ukusu,jedino sto ja u zivotu ne bih imala hrabrosti za tako nesto z:) :zpozdrav:
Ma opusti se, bre! Kakva hrabrost! Meni bi trebala hrabrost da se obucem u mini suknju i sljokicastu majicu sa velikim dekolteom, pa ovde ima sto takvih slika. Ljudi nose bez problema... Znaci, hrabrost je u tvojoj glavi. Svako nosi sta mu se svidja i to je to. Prosle su devedesete kad si bio predmet sprdacine ako nemas airmax patike i ne uvlacis trenerku u farmerke. Sad je skroz opustencija...
z:) z:)
(ja sam ovo sve po regularnim prodavnicama pokupovala, samo u malo vecem vremenskom razdoblju. Tako da, ako oni imaju racunicu da prodaju takve stvari, sto ja ne bih imala hrabrosti da ih nosim. Nista nije nepristojno, a ionako, kad se ljudi naviknu na tebe u 1 izdanju, posle si im cudan u farmerkama...)

....trikotaža je sve šta je od vune ili nekog sličnog materijala, a štrikano je
mašinski, fabrički.....
....meni se dopao onaj sivi kompletić..mada mi malo čudno stoji suknja
na struku...nema pojas pa mi izgleda nekako tu ne dovršeno...gornji deo
mi je ok...lepo sa onom ogrlicom....onaj drugi onako....boje da, crveno
uvek..ali model..pa dobro, tebi pristaje...ne može to svako ni da nosi...:)

....trikotaža je sve šta je od vune ili nekog sličnog materijala, a štrikano je
mašinski, fabrički.....
....meni se dopao onaj sivi kompletić..mada mi malo čudno stoji suknja
na struku...nema pojas pa mi izgleda nekako tu ne dovršeno...gornji deo
mi je ok...lepo sa onom ogrlicom....onaj drugi onako....boje da, crveno
uvek..ali model..pa dobro, tebi pristaje...ne može to svako ni da nosi...:)

Ono sivo nije suknja vec haljina, a preko nje je majica od istog materijala (ta majica je i na ovim drugim slikama) i majica se urolala na gore jer sam se ugojila od kad sam je sasila pre mesec dva. :zstidljivko: Haljina je od neke tkanine, koja lici sa spoljne strane na one materijale za kapute koji imaju puno puno sitnih chvorica.

I nakon objasnjenja mislim ne bih umela da prepoznam trikotazhu u prodavnici jer kontam nekako da se svi materijali prave masinskim tkanjem i nikad nisam obracala paznju na te nazive, ali znam materijal koji najvise volim, a to je render, bar ga tako zovu, to je ono za oko vrata na majicama i duksevima. Ja kupim puno toga i od njega sijem jer se dosta razvlaci, pere se na 60 sasvim sigurno (osim ako nije neka totalno jeftina krdza, ali to se lako ustanovi na pipanje) i prijatan je za nosenje.

I mnogo je dobra tzv. mokra likra...to je likra bez dodatka neke druge sintetike i deluje vlazno kad se pipne...zato je zovu mokra. To leti fenomenalno hladi i ne lepi se. A one likre koje samo zovu tim imenom, a imaju svasta u sebi, one nisu dobre ni za zimu, a kamoli za leto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back