Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaarka, upravo sam te videla na tvmajke mi
![]()
![]()

Jeka, svidja mi se kombinacija boja. Mada ja ne bi kombinovala kratak bolero i kratku suknju, to mi izgleda kao kad maloj deci okraca odeca a oni je nose jos neko vreme. Ali su boje super! Btw, odlicna boja kose! Ja sam trenutno isto ridja, ali nikako da ubodem pravu boju. Ne znam koja si ti boja?

i dobro šta ćeš ti uopšte na dijeti
da nas nerviraš sa ovakvom linijom![]()

ček da se objasnim
ja sam adrapovac, ovo odelce je sasvim izuzetno
ove štikle su mi vrhunac elegancije i upravo sam savladala tu visinu da mogu da hodam/stojim 3-4 sata što inače radim
sad mogu možda da pređem na nešto više, mada i ne mogu jer sam upravo spucala sve pare ovog sveta na tople pantalone =)
dalje
za društvance sa dijete,ne znam dal vidite kako sam strateški pozicionirala ruku preko dupeta. u dupetu su ona 2-3 što još treba da odu, al umem da cenim kompiment =)))) hvala!
i za kraj, pusiket, gde si me videla, cela familija mi se polomi gledajući vesti i niko ništa.
može i na pp, naravno =)
i nekako....znaš kako se kaže, žena
..al' ajde ako to želiš neka ti
heheheh ok od sad ih zovem škola i crkva, samo ne znam kome da dodelim koju ulogu =D

ček da se objasnim
ja sam adrapovac, ovo odelce je sasvim izuzetno
ove štikle su mi vrhunac elegancije i upravo sam savladala tu visinu da mogu da hodam/stojim 3-4 sata što inače radim
sad mogu možda da pređem na nešto više, mada i ne mogu jer sam upravo spucala sve pare ovog sveta na tople pantalone =)
dalje
za društvance sa dijete,ne znam dal vidite kako sam strateški pozicionirala ruku preko dupeta. u dupetu su ona 2-3 što još treba da odu, al umem da cenim kompiment =)))) hvala!
i za kraj, pusiket, gde si me videla, cela familija mi se polomi gledajući vesti i niko ništa.
može i na pp, naravno =)

nego sta si to zamazivala oko lajsne opet
bas si ozbiljna i lepa u ovoj kombinejshn.
kad nije krečila na proleće
( nego, koliko metara ima Parka ? )

hvala =)
mada ako ih klikneš, pa onda kad se otvori novi prozor klikneš još jedared videćeš da nisu baš tako male

ima tu još kliktanjahvala =)
mada ako ih klikneš, pa onda kad se otvori novi prozor klikneš još jedared videćeš da nisu baš tako male