Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Parka, mnogo je lepo!
Volim tu plavu boju. I crveni karmin! Bas.

(btw, imamo istu suknju! Mislim da sam i ja svoju kacila ovde, cak)

Jeka, svidja mi se kombinacija boja. Mada ja ne bi kombinovala kratak bolero i kratku suknju, to mi izgleda kao kad maloj deci okraca odeca a oni je nose jos neko vreme. Ali su boje super! Btw, odlicna boja kose! Ja sam trenutno isto ridja, ali nikako da ubodem pravu boju. Ne znam koja si ti boja?

Poslednja izmena:
Jeka, svidja mi se kombinacija boja. Mada ja ne bi kombinovala kratak bolero i kratku suknju, to mi izgleda kao kad maloj deci okraca odeca a oni je nose jos neko vreme. Ali su boje super! Btw, odlicna boja kose! Ja sam trenutno isto ridja, ali nikako da ubodem pravu boju. Ne znam koja si ti boja?

Ljudiii, ja nemam ni bolero, ni dzemperchitj (mada sam i ja to tako nazvala), ni jaknu, ni jaknicu...to su samo jako dugacki rukavi i kapuljaca, spreda nema nicega, samo pocetak kapuljace.
Inace ni ja nikad ne kombinujem kratko dole, kratko gore osim za plazhu i u ovakvim slucajevima kad to gore nema prednji deo jer da ima prednji deo, delovalo bi preseceno i skracivalo bi figuru, a ovako se spreda vidi samo duzina majice koja ide preko suknje, a dzemper mu dodje ceo oko vrata i ima vizuelni efekat (kobajagi) krzna, a ne konkretnog odevnog predmeta.

A boja za kosu se zove isprano bakarna.z:mrgreen:

Aha. Vidim ja da je to nesto onako bas neobicno. Mnogo je cupavo pa nisam bas lepo skontala sa slike sta je. ;)

E ja hocu tu isprano bakarnu da imam stalno a ne tek pred naredno farbanje! Ja pomesam zlatno palvu i bakarno crvenu i ispadne dobro prvih 5 dana, a posle vec ode u plavo. Pre je bila neka svetlo-zlatno-bakarno plava boja u Garnieru ali sad nikako ne mogu da je nadjem. Cak sam molila neku tetu iz Depoa da mi je prosvercuje, al me ona nije dovoljno ozbiljno shvatila...

ček da se objasnim
ja sam adrapovac, ovo odelce je sasvim izuzetno
ove štikle su mi vrhunac elegancije i upravo sam savladala tu visinu da mogu da hodam/stojim 3-4 sata što inače radim
sad mogu možda da pređem na nešto više, mada i ne mogu jer sam upravo spucala sve pare ovog sveta na tople pantalone =)
dalje
za društvance sa dijete,ne znam dal vidite kako sam strateški pozicionirala ruku preko dupeta. u dupetu su ona 2-3 što još treba da odu, al umem da cenim kompiment =)))) hvala!

i za kraj, pusiket, gde si me videla, cela familija mi se polomi gledajući vesti i niko ništa.
može i na pp, naravno =)

ček da se objasnim
ove štikle su mi vrhunac elegancije i upravo sam savladala tu visinu da mogu da hodam/stojim 3-4 sata što inače radim
sad mogu možda da pređem na nešto više, mada i ne mogu jer sam upravo spucala sve pare ovog sveta na tople pantalone =)
dalje
za društvance sa dijete,ne znam dal vidite kako sam strateški pozicionirala ruku preko dupeta. u dupetu su ona 2-3 što još treba da odu, al umem da cenim kompiment =)))) hvala!

i za kraj, pusiket, gde si me videla, cela familija mi se polomi gledajući vesti i niko ništa.
može i na pp, naravno =)

.....kad bi samo bilo u dupetu:zstidljivko:i nekako....znaš kako se kaže, žena
bez dupeta i sisa, ko selo bez škole i crkvez:lol:..al' ajde ako to želiš neka ti
se ispuni...z:)

ček da se objasnim
dalje

može i na pp, naravno =)

opet moram sebe da citiram- dupe ženu krasi ko tortu orasiz:mrgreen:

daklem ja takve kombinacije zovem crkveno i mrtveno mislim univerzalno, imam i ja par takvihz:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back