Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo da uvecam sliku

Prilozi

• DSCN0040_resize.jpg
    DSCN0040_resize.jpg
    41,7 KB · Pregleda: 83
vd:
uh uh munze konza
izgled vara, ne veruj (uvek) svojim očima...
ništa nije "ubačeno". ispod duksa je kaiš koji se ne vidi, a delimično je podignut sa strane jer je dugačak(duks) a ruke su mi u džepovima.
i nisam uvlačio stomak (majke mi)

verovatno je na to i mislila..duks se ne nosi ispod sakoa ;)

kao sto se ni perjana jakna ne nosi na odelo..ali to su vec finese ... onako glasno razmisljam o stilovima oblacenja :D
nebitno :)

Svidja mi se bas puno...imas sjajan stil...vidi se da razmisljas o garderobi a ja to jako cenim:zskace:...btw mogu sebe da zamislim u svakoj tvojoj kombinacijiz:girl:
Trilijan na neki čudan način bira i komponuje boje, priznajem da ne bi imao hrabrosti da se opredelim za takve boje, ali njoj pristaju, čine je originalnom. :ok:
vd:

Ekstra. Jednostavno, a elegantno, pravi izbor. Plus čovek izgleda kao maneken. :ok:

vd:
uh uh munze konza
izgled vara, ne veruj (uvek) svojim očima...
ništa nije "ubačeno". ispod duksa je kaiš koji se ne vidi, a delimično je podignut sa strane jer je dugačak(duks) a ruke su mi u džepovima.
i nisam uvlačio stomak (majke mi)
nisam pricala o stomaku :zplez: nego ovom --- >
verovatno je na to i mislila..duks se ne nosi ispod sakoa ;)

kao sto se ni perjana jakna ne nosi na odelo..ali to su vec finese ... onako glasno razmisljam o stilovima oblacenja :D
nebitno :)
:sneskoz:

Veceras na jednoj proslavi sa koje sam kidnula pre dva sata.z:mrgreen:
Suknja je tamno ljubicasta...ne vidi se dobro zbog loseg osvetljenja. Majica svetlije ljubicasta, ali iste vrste ljubicaste. Ogrlice su: jedna sarena sa pretezno ljubicastim i tirkiznim i druga: uglavnom crna. Dzemper, bemliga koje je boje, valjda se vidi. Carape i cipele crne. Ranac crn, samo sto ga nisam slikala.
Pogledajte prilog 68331 Pogledajte prilog 68332 Pogledajte prilog 68333

Suknja je tamno ljubicasta...ne vidi se dobro zbog loseg osvetljenja. Majica svetlije ljubicasta, ali iste vrste ljubicaste. Ogrlice su: jedna sarena sa pretezno ljubicastim i tirkiznim i druga: uglavnom crna. Dzemper, bemliga koje je boje, valjda se vidi. Carape i cipele crne. Ranac crn, samo sto ga nisam slikala.
savrsen kontrast boja, jedna istice drugu <3 a o originalnosti nema potrebe pricati ^ ^
img-thing

Izgledas kao da si se nakostresila. :lol:

ja volim ljubičasto zelenu kombinaciju, mislim, prirodna je, a ranije su mi svi govorili da to "ne ide"
i ja sam se osećala dosta sluđeno
enivejz

nemam glavu =)
a cipele mi nisu prljave nego je odsjaj od tepiha, da

Meni se ovo svidja. Dodala bih jos nesto otprilike ovakvo oko vrata cime bi se na neki nacin spojilo i belo i crno i teget. z:)
prod_necklaces04.jpg

Poslednja izmena:
pa i ja bi dodala to isto =)
ili neku lepu kameju
al mi sve žao da dajem pare =I
osim kad sam kupila koralnu ogrlicu za 900din jer nisam imala više u novčaniku
a bila je 2700
jesssssssss

Alo, Parka, pa ima mnogo jeftinih ogrlica za koje se nikad ne bi reklo da kostaju do dvesta trista dinara. Mislim, na bizuteriji se cena ne vidi puno. A i ono sto kosta 900, na nekim mestima po Srbiji, moze se naci za dvesta trista.
Ja obicno kupim nesto jeftino i prekombinujem perlice i medaljone cim ga donesem kuci. Od dve seljacke ogrlice, cesto dobijem tri za koje se ne moze ustanoviti ni gde su kupljene (jer su prepravljene) ni koliko su placene (jer kombinacija izgleda skuplje nego sto je bila kad je kupljena). A sve se to jako lako radi, samo treba imati koncitje za to, a njih ima svuda.

Вау, Парка, каква елеганција! z:) У мојој глави ти си увек некако неформалнија, али ово ти супер стоји! z:)

Моооожда само да су чарапе мало тање и чизме за нијансу елегантније....z;)

Вау, Парка, каква елеганција! z:) У мојој глави ти си увек некако неформалнија, али ово ти супер стоји! z:)

Моооожда само да су чарапе мало тање и чизме за нијансу елегантније....z;)

isto mislim :)

@ parka
3 puta sam gledala u nick, nisam mogla da te prepoznam.. totalna suprotnost od ranijih fotki.
ali i ovaj fazon ti stoji :super:

ja volim ljubičasto zelenu kombinaciju, mislim, prirodna je, a ranije su mi svi govorili da to "ne ide"
i ja sam se osećala dosta sluđeno
enivejz

nemam glavu =)
a cipele mi nisu prljave nego je odsjaj od tepiha, da

...ne znam zašto sam ja tebe zamišljala kao hipi devojku.....
...prelepa figura....samo bi ja malo štiklice aktivirala uz sve to....z:)

:snesko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back