- Poruka
- 21.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo da uvecam sliku
uh uh munze konza
izgled vara, ne veruj (uvek) svojim očima...
ništa nije "ubačeno". ispod duksa je kaiš koji se ne vidi, a delimično je podignut sa strane jer je dugačak(duks) a ruke su mi u džepovima.
i nisam uvlačio stomak (majke mi)

verovatno je na to i mislila..duks se ne nosi ispod sakoa
kao sto se ni perjana jakna ne nosi na odelo..ali to su vec finese ... onako glasno razmisljam o stilovima oblacenja
nebitno![]()

Trilijan na neki čudan način bira i komponuje boje, priznajem da ne bi imao hrabrosti da se opredelim za takve boje, ali njoj pristaju, čine je originalnom.Svidja mi se bas puno...imas sjajan stil...vidi se da razmisljas o garderobi a ja to jako cenim...btw mogu sebe da zamislim u svakoj tvojoj kombinaciji
![]()
Taizhou![]()

nisam pricala o stomakuuh uh munze konza
izgled vara, ne veruj (uvek) svojim očima...
ništa nije "ubačeno". ispod duksa je kaiš koji se ne vidi, a delimično je podignut sa strane jer je dugačak(duks) a ruke su mi u džepovima.
i nisam uvlačio stomak (majke mi)
nego ovom --- > verovatno je na to i mislila..duks se ne nosi ispod sakoa
kao sto se ni perjana jakna ne nosi na odelo..ali to su vec finese ... onako glasno razmisljam o stilovima oblacenja
nebitno![]()

a, pa dzemper ti je teget
Tamno zeleno tegetasta tirkizna...tako nekako.
savrsen kontrast boja, jedna istice drugu <3 a o originalnosti nema potrebe pricati ^ ^Veceras na jednoj proslavi sa koje sam kidnula pre dva sata.
Suknja je tamno ljubicasta...ne vidi se dobro zbog loseg osvetljenja. Majica svetlije ljubicasta, ali iste vrste ljubicaste. Ogrlice su: jedna sarena sa pretezno ljubicastim i tirkiznim i druga: uglavnom crna. Dzemper, bemliga koje je boje, valjda se vidi. Carape i cipele crne. Ranac crn, samo sto ga nisam slikala.
Pogledajte prilog 68331 Pogledajte prilog 68332 Pogledajte prilog 68333
Veceras na jednoj proslavi sa koje sam kidnula pre dva sata.
Suknja je tamno ljubicasta...ne vidi se dobro zbog loseg osvetljenja. Majica svetlije ljubicasta, ali iste vrste ljubicaste. Ogrlice su: jedna sarena sa pretezno ljubicastim i tirkiznim i druga: uglavnom crna. Dzemper, bemliga koje je boje, valjda se vidi. Carape i cipele crne. Ranac crn, samo sto ga nisam slikala.

Izgledas kao da si se nakostresila.![]()

pa i ja bi dodala to isto =)
ili neku lepu kameju
al mi sve žao da dajem pare =I
osim kad sam kupila koralnu ogrlicu za 900din jer nisam imala više u novčaniku
a bila je 2700
jesssssssss
savrsen kontrast boja, jedna istice drugu <3 a o originalnosti nema potrebe pricati ^ ^
![]()
).
У мојој глави ти си увек некако неформалнија, али ово ти супер стоји! 

Aha, samo sam oprala kosu i izasla, uopste nisam pravila frizuru. Ili mozda mislis na dzemper?![]()
Kapuljaca od dzempera.

Вау, Парка, каква елеганција!У мојој глави ти си увек некако неформалнија, али ово ти супер стоји!
Моооожда само да су чарапе мало тање и чизме за нијансу елегантније....![]()

Veceras na jednoj proslavi sa koje sam kidnula pre dva sata.