Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ stevca - odlicno... Bas onako zimski, mladalacko... z:lol:
@ jeka - svaka cast... :okok: Prelepo stvarno, i skidam kapu za sve to sto si sama napravila... :kpozdrav:
@ Kvinsi - nijedna kombinacija ne dolazi do izrazaja zbog tako neznog i lepog lica. Stvarno si prelepa... :aha:

nije danas nego juče...
svgz7l.jpg

Sve je dobro samo odskace kapa...treba da bude trula visnja ili ljubicasta ili zelenkasta ili nekog dezena koji ide uz tasnu da bi se uklopila uz ostalo.
Ja tu beretku imam jedno 8 godina sigurno... Kupljena za neki maskenbal u KSTu kad sam bila crvenkapa... z:p Od onda je ne skidam! Imala sam i crveni sal pa se valjda slagala sa njim... (imam ja crvene rukavice npr, ali su mi ove zelene fora zbog prstiju, tj zbog nedostatka istih...) Bio je Burberry od prosle sezone sa tim zelenim rukavicama bez prstiju ako se dobro secam, pa sam ja skroz odlepila za njima... Mislim, ove naravno nisu Burberry nego St George, ali rade posao...z:) Sad sam se pogubila.

A tasna mi je pravila problem, mnogo je maaala, sve poklone sam dovukla u kesama. Sad cu da vam pokazem dedamrazovski sat! z:)

Ja tu beretku imam jedno 8 godina sigurno... Kupljena za neki maskenbal u KSTu kad sam bila crvenkapa... z:p Od onda je ne skidam!

Ja obozavam kad se neko oblaci od glave do pete, znaci da je sve ukljuceno i odeca i nakit i rekviziti...ipak za sve te detalje da bi se stalno menjali i sasvim uklapali uz odecu, treba imati brdo para.

Imam jednu koleginicu koja uklopi sve, sve, sve uz svaku kombinaciju. Ali, zna se...da nema toliko para koliko ima, mislim da ne bi ona tek tako kupila zhute cizme sa zeleno ljubicastim cveticima i sve ostale detalje samo zbog njih. Tako da... mi sa ovih strana smo ipak super uspesne u kombinacijama jer ne verujem da se ijedna od nas ima toliko izhivljava nad svojim(?) novcanikom ko sto radi ona.z:)

Hvala, devojke!

Nemam ja bas puno potpuno razlicitih kombinacija u smislu da se izivljavam nad svojim (?) novcanikom, ali nekako sve sto kupim je medjusobno uklopljivo. Sad kad vratim film, kacila sam i ovu tufnastu majicu, i sovu i kisobran po vise puta, ali je nesto drugo bilo promenjeno pa je sve ukupno izgledalo drugacije. Inace mi za oblacenje treba ne vise od 5 minuta, uzmem prvo sto vidim u ormanu i to je to, sve se slaze... Ili bar ja mislim da se sve slaze. :P E sad, moram da priznam da mi za bazanje po prodavnicama treba mnogo vise vremena da bi mogla da nadjem nesto sto ce tako da se slaze sa svim ostalim...

SKVO, kad skupis pare za shoping, dobices stilizaciju za dz! Ja bih te usarenila kao neku jelkicu z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back