Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zaljubljena:Vidjela sam prelijepe carape, idu malo iznad koljena, ivica ukrasena necim slicnom cipki, sive.
Kupila bih ih ali ne znam uz sta se nose, pa ako neko ima predlog, neka mi napise
girl_in_love.gif

Kao sto sam ti napisala i u reputaciji, copy/paste: Jako lepa kombinacija, Pusi. :)

Steta sto se ne vide i cizme. :)
Imas crne grejace i bele cizme, ako sam dobro primetila?

Bela izvucena kosulja i crni dzemper na v - meni je to oduvek savrseno, ja kupujem i one vec spojene u jedno, mnogo volim to.

Pposebno mi se dopada kako si pojasom dodatno dodala outfitu na interesantnosti. :)

meni se bas svidja kako je pusi uklopila pojas.
da je stavila neki crni,bila bi to lepo,ali obicno
ovako vidis da je osoba koja nosi takvu kombinaciju opasnica sa stavom.
kao da porucuje,nosim sta mi se 'oce,a vi se 'ebite :)

evo malo da vas počastim.
Upravo se vratila sa kuvanog vina od kupine i palačinki sa kupinama i šlagom u kafiću iz kraja. :zpozdrav:

Kombinacija se sasvim slučajno slaže uz te poslastice, pa ih zato navodim.

a šta je bilo na nogama?
čini mi se da bi bolja opcija bila jednobojna bodi majica umesto teksas košulje, jer već ima dosta svega (višebojni pojas, prugasti džemper, prošarani šal), i ona bi smirila čitavu kombinaciju

Nisam bila kraj nekog velikog ogledala da budem front, steta sto ne vidite da sam obukla i trapke i cizme, ogrlica.. kasmirska vestica i priko toga prsluk, po vama ja sam gola sa prslukom i sisama u gro planu. Eksponiranje? Neka fala. Kome? Cicama sa foruma na modi. O jea.
Pozz

p.s. drugi put sjednem na stolac pa vam slozim kolaz od a - z

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back