Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Megi, imas mnogo lepu kosu :aha:

Probala sam haljinu sa x razlicitih kaiseva, i uz svaki je prelepa :mrgreen:
Mislila sam da ce je kais upropastiti, a sad ne mogu da se odlucim o boji istog :D
Zlatan mi se mozda cak i najvise dopada...
2 boje o kojima se razmisljam:
DSCN1245-1-1.jpg
DSCN1246-1-1.jpg

PS. Ukoliko bude zlatan, to ce biti bas ovaj kais, a za braon, samo boju vam pokazujem, kais bih nabavila drugi..

DSCN1243-2-1.jpg

I jedna fotka od juce, za bazanje po radnjama sa kumom :)

DSCN1240-1-1.gif

Ljepša je sa kaiševima, a od kaiševa više mi se sviđa zlatni, nekako je svečaniji (i ako mislim da bi neki boje srebra bolje išao,ali je i ovaj prelijep) . I uz njega neke cipele i tašnicu npr. http://dalje.com/foto.php?id=9&rbr=1300&idrf=66364 tašnica iste boje i savršeno:manikir:

Vrlo slicne sam i planirala da obujem :)
Ovako je trebalo da bude.. :)

DSCN1289-1-1.jpg

Medjutim, odustala sam od te kombinacije zbog toga sto je haljina izrazito nefotogenicna..
Pre 2 dana ju je moja sestra nosila, uz braon narukvice i braon sandale na jednom slavlju, nema ko je nije pitao odakle je haljina.. Uzivo je zaista predivna.. Bas mi je krivo sto ne mogu to da vam docaram.. Na fotkama, osim boje, i materijal ispada jeftin, a bas je dobar, tezak..

Rekose mi mnogi da sam blesava sto je necu nositi, da nisam kuma nosila bih je rado.. ovako.. :(

A odabrana haljina je crna, postavicu je posle vencanja :)

Ae, propustila sam:(
Gos'n T. on je prvi počeo.. :lol:
pp je omogucen samo mojim prijateljima, nije to za svakog ;)

elem... ja muku muchim shta da obuchem..mislim ja znam shta bi, ali dok stignem do posla ima da budem gola voda

Majche, ne znam da li imate neka pravila oblacenja u firmi, kod mene su vrlo stroga, pa moram da se dobro pomucim...ne smem suknje iznad kolena, gola ledja, bratele, sandale sa otvorenim prstima / papuce / sorceve ni u ludilu, pa sam ove godine nasla solomonsko resenje da dodjem u haljini ili majcici na bratele do posla, a onda obucem preko laganu bluzicu kao ova
2wdo8wj.jpg
dok sam na poslu u klimatizovanoj prostoriji, pa kad izadjem napolje skinem. A lepeza mi je obavezan deo asesoara, nije nesto, ali bolje no nista :)

pa koliko sam videla nema strogih pravila, tu smo koleginica i ja, naravno klimatizovano je, al dok stignem do posla ima da padnem shta god obuchem...
juche sam obukla pantalone, neka leprshavu bluzicu-tuniku, kachila sam se ovde vec tako i baletanke...
a ona poshto je trudna, ne moz da se uglavi u obucu, pa je juche bila u japankama, nekim pantalonicama do kolena i tunikici...
svakako ne bih ishla golih ledja,ramena ili bih obukla neshto preko...dekolte isto...
nije da nemam shta da obuchem za posao, ali vrucina me ubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil:
mozda prihvatim jedan savet shto sam dobila :malav: da se presvuchem kad stignem :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back