Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Damice, sve ste se lepo skockale, a malavelika udarila po eleganciji, mada mislim da je još mlada za ovake kombinacije.

Pošto me je Jeka kritikovala, evo kačim današnju sliku ( i ne gledajte u pozadinu):
:lol:
cecilija, hvala, ali malavelika ima punih 37 godina, moguce da je cak malkice prestara za ovakvu kombinaciju, narocito na poslu :lol:
za tebe pohvala za kombinaciju boja, braon-belo je moja omiljena kombinacija! ja bih mozda preko neki lagani braon dzemperic, i to za nijansu-dve svetlije braon od pantalona, ili neki maramu, u vise braon nijansi

cecilija, hvala, ali malavelika ima punih 37 godina, moguce da je cak malkice prestara za ovakvu kombinaciju, narocito na poslu :lol:
za tebe pohvala za kombinaciju boja, braon-belo je moja omiljena kombinacija! ja bih mozda preko neki lagani braon dzemperic, i to za nijansu-dve svetlije braon od pantalona, ili neki maramu, u vise braon nijansi

Hvala draga, i ja jutros isprobavala sa džemperićem, ali sam odustala, jer mi bilo pretoplo.

A za tvojih 37, javi kad stigneš u moje godine.

Jesi sigurna? :eek: :mrgreen:

Salim se, izgledas mnoooogo mladje :ok:

jao, opet sam se primila na ovu temu : )
evo ja danas u haljini koju sam, ja mislim, prvu zakačila na ovoj temi, davnih dana: )
samo mi se nikako ne vide lepo boje

img2217y.jpg

ja sam veliki fan ove tvoje haljinice :)

Jesi sigurna? :eek: :mrgreen:

Salim se, izgledas mnoooogo mladje :ok:

malavelika, i ja sam bila ubedjena da si mladja, tj tu negde mojih godina : ) i ne reče mi gde si kupila maramu : )
pile, sada tek videh ono za favorite, hvala baš baš : )

avaj,sigurna sam :lol:
svih tih 37 mi se vide u boricama ispod ociju :)
tara-marama je P...S...., kupljena u radnji na Terazijama pre par meseci, moguce je da je jos uvek imaju

...e, bbem vas u maramu,sad moram da trazim da je vidim.
pa i ja sam se ubila dok tebe u onoj divnoj haljini nisam nasla, pa sta? :P:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back