Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja,od pre pola sata :)
malo su boje mutne,ali aparat je malo losiji,***...
my.php
[/URL][/IMG]

Imamo donekle slican sal ...lepa ti suknjica :)

e,parka nema ih,mislim imam ednu,onu veliku,svdabarsku i nemam manje,ali evo ,veuj mi na rec,jeste da nisam nosila diva haljinu,ali sam bila najkul :)
djuro,slika je fenomenalna,kombinacija ali i krpica i more....:)

djuro preslatki ste! oduvek sam se pitala sta se radi na moru zimi, jel' mrtvo ili je prava uzivancija ziveti tamo van sezone...

Hej,
da...lepo je, jer uglavnom sunce sija...ali da sam ovde stalno, mislim da bih poludela.I ako zaista KT zivi i van sezone. Nije mrtav.
Ja cesto odem vani, pa mi boravak ovde u toj meri koliko sam ovde, prija. Jos uvek nisam sigurna da ce ovo biti moja baza...na "prekretnici " sam :mrgreen:

djuro preslatki ste! oduvek sam se pitala sta se radi na moru zimi, jel' mrtvo ili je prava uzivancija ziveti tamo van sezone...

znam da nije tema,ali ja sam bila prosle godine na moru u martu...krajem marta...bilo mi je prelepo...more ume da bude neverovatno u tom periodu...imas utisak da je samo tvoje...

ja sam sad bila u februaru na moru
nikad lepse nije bilo...i mirisi,i boje,i ugodjaj...puno tisine,malo ljudi,nimalo histericnih turista...prelepe setnje uz obalu cak i po magli...

u biti,ja sam samotnjak prija mi tako nesto,od previse buke i ljudi poludim i puknem :neutral:

ja sam sad bila u februaru na moru
nikad lepse nije bilo...i mirisi,i boje,i ugodjaj...puno tisine,malo ljudi,nimalo histericnih turista...prelepe setnje uz obalu cak i po magli...

u biti,ja sam samotnjak prija mi tako nesto,od previse buke i ljudi poludim i puknem :neutral:

i ja isto..zato obicno izlazim nocu kad je manja buka..inace znam da se isparanoishem narocito kad cekam u nekom redu u banci ili sl....to je zato sto sam osjetljiv pa upijam svachije smece u glavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back