gost 112926
Ističe se
- Poruka
- 2.223
Evo mene opet, u malo drugačijem izdanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo skroz po ukusu...negovano, svedeno uz pravi izbor detalja...boje mi pasu, marama mi pase, komplet mi jednostavno pase.
Inace, ja veceras sredjujem garderober, samo iz jedne kese sam izvadila 23 pasmine...citav jedan krevet, morala sam da fotografisem bruku kako bih znala koje nijanse vise da ne kupujem, 'si cula Freya, basta!

Ovo mi je baš lepo... Šljampavo a lepo. Retko ko kod nas ume lepo da izvede taj šljampavi stil, u Srbiji generalno vlada neko bezveze mišljenje da je što uže to bolje. I super mi stoje ove grube cipele na široku kombinaciju.
Dobre su ove čipkaste. Pogotovo ova bež. Ja tražim takve već neko vreme ali nikako da ih nađem da mi se sviđaju.i ja sam nesto u fazi tih sarenih osvezenja; ove cipkaste jednobojne nosicu tek kada se leto povuce u potpunosti
Pogledajte prilog 254497

Ovo mi je baš lepo... Šljampavo a lepo. Retko ko kod nas ume lepo da izvede taj šljampavi stil, u Srbiji generalno vlada neko bezveze mišljenje da je što uže to bolje. I super mi stoje ove grube cipele na široku kombinaciju.
Dobre su ove čipkaste. Pogotovo ova bež. Ja tražim takve već neko vreme ali nikako da ih nađem da mi se sviđaju.
Ne zivim u Srbiji, veoma retko naletim na ultra utegnutu varijantu, vise su izuzeci koji odudaraju od predominirajuce opustenog i udobnog.Jel si ovo ti?!?!?!
Jako lepo, bejbi, odlične farmerke i patičice, ma, sve je super tuto-kompleto!

Bas ima divnih stvarcica
![]()
![]()
ja volem takve rukave. A pa onda je ovo moja majicaja volem takve rukave.
Svidja mi se tvoja jesenja kombinacija posebno sako, vec si ga kacila ovde ranije?

Jučerašnja, u cilju prizivanja jeseni:
![]()
![]()
(skuvala sam se u povratku kući kao beli medved letos u Bg zoo vrtu... Šta ćeš kad vreme ne gleda u kalendar...)
I da, znam da narukvica ne ide, trebalo je onaj bakarni set da ponesem, ali sam to jutro kasnila na posao pa sam u zurbi zaboravila.

E i meni se najviše sviđa ova majica na tufne, jedino šeo ne volim te zvonaste rukave. Al dobro, to je njen stil, pomalo indijski...
Evo mene opet, u malo drugačijem izdanju
Pogledajte prilog 254526
Pogledajte prilog 254527
Pogledajte prilog 254528
Pogledajte prilog 254529

Naravno da su original. Nisam ja od tih fejk zena.Ahhhhh kako su ti dobre Louboutin Lady Peep (samo mi reci da su original)![]()
Kada nemam love meni su super i Mango i Zara... cak sam ljubitelj Gina Tricot brenda koji je jeftinoca... 

Naravno da su original. Nisam ja od tih fejk zena.Kada nemam love meni su super i Mango i Zara... cak sam ljubitelj Gina Tricot brenda koji je jeftinoca...
Pogledajte prilog 254879Pogledajte prilog 254880

Super su! Ja isto volim original.
U poslednje vrijeme sam primjetila dosta djevojaka, zena, da nose "Burberry" torbe, a ostatak odjece i obuca se kinezi. Generalno nemam nista protiv toga da neko kupuju kopiju torbe, cipele ili bilo cega, jer ne moze sebi da priusti origanal, ali da bar onda uskladi to sa ostatkom na sebi, ne mora da kupi original odjecu, moze i za manje para da se pronadje odjeca u skladu sa tim. U poslednje vrijeme sam se nagledala kako nose "Armani" ili "Burberry" torbu, a dole starke, pa ne ide, bar neke lijepe baletanke ili tako nesto,da to bude koliko toliko ljepse za oko.