Šta nosim danas - Vol. 2

Evo mene opet, u malo drugačijem izdanju

860c8852059011e2b12812313804cec1_7.jpg

60622_4508691113372_1598377782_n (1).jpg

60753_4507115593985_314005320_n.jpg

271113_4507081353129_899414853_n.jpg

Meni je ovo skroz po ukusu...negovano, svedeno uz pravi izbor detalja...boje mi pasu, marama mi pase, komplet mi jednostavno pase.

Inace, ja veceras sredjujem garderober, samo iz jedne kese sam izvadila 23 pasmine...citav jedan krevet, morala sam da fotografisem bruku kako bih znala koje nijanse vise da ne kupujem, 'si cula Freya, basta!

Hvala Freya :)

Mozda ne bi bilo lose nositi tu fotku u phonu, jer nekako u kupovini uvek se nadje neka nova sjajna nijansa koju ne zelimo propustiti, cak i po cenu dupliranja.

Savrseno Razbojnice :)

Ovo mi je baš lepo... Šljampavo a lepo. Retko ko kod nas ume lepo da izvede taj šljampavi stil, u Srbiji generalno vlada neko bezveze mišljenje da je što uže to bolje. I super mi stoje ove grube cipele na široku kombinaciju.
i ja sam nesto u fazi tih sarenih osvezenja; ove cipkaste jednobojne nosicu tek kada se leto povuce u potpunosti :D

Pogledajte prilog 254497
Dobre su ove čipkaste. Pogotovo ova bež. Ja tražim takve već neko vreme ali nikako da ih nađem da mi se sviđaju.

Ovo mi je baš lepo... Šljampavo a lepo. Retko ko kod nas ume lepo da izvede taj šljampavi stil, u Srbiji generalno vlada neko bezveze mišljenje da je što uže to bolje. I super mi stoje ove grube cipele na široku kombinaciju.

Dobre su ove čipkaste. Pogotovo ova bež. Ja tražim takve već neko vreme ali nikako da ih nađem da mi se sviđaju.

Hvala Trilijan :) Ne zivim u Srbiji, veoma retko naletim na ultra utegnutu varijantu, vise su izuzeci koji odudaraju od predominirajuce opustenog i udobnog.

Jučerašnja, u cilju prizivanja jeseni:
scaled.php
scaled.php

(skuvala sam se u povratku kući kao beli medved letos u Bg zoo vrtu... Šta ćeš kad vreme ne gleda u kalendar...)
I da, znam da narukvica ne ide, trebalo je onaj bakarni set da ponesem, ali sam to jutro kasnila na posao pa sam u zurbi zaboravila.

Jučerašnja, u cilju prizivanja jeseni:
scaled.php
scaled.php

(skuvala sam se u povratku kući kao beli medved letos u Bg zoo vrtu... Šta ćeš kad vreme ne gleda u kalendar...)
I da, znam da narukvica ne ide, trebalo je onaj bakarni set da ponesem, ali sam to jutro kasnila na posao pa sam u zurbi zaboravila.

Ovo je prelijepo, nesto sto bih i sama rado nosila. U poslednje vrijeme mi se ljepse oblacis, ljepse kombinujes odjecu, nema vise neke keceljaste majice uz sunju i tako toga. Ovj model hlaca ti odgovara.

Naravno da su original. Nisam ja od tih fejk zena. :) Kada nemam love meni su super i Mango i Zara... cak sam ljubitelj Gina Tricot brenda koji je jeftinoca... :)

Pogledajte prilog 254879Pogledajte prilog 254880

Super su! Ja isto volim original.
U poslednje vrijeme sam primjetila dosta djevojaka, zena, da nose "Burberry" torbe, a ostatak odjece i obuca se kinezi. Generalno nemam nista protiv toga da neko kupuju kopiju torbe, cipele ili bilo cega, jer ne moze sebi da priusti origanal, ali da bar onda uskladi to sa ostatkom na sebi, ne mora da kupi original odjecu, moze i za manje para da se pronadje odjeca u skladu sa tim. U poslednje vrijeme sam se nagledala kako nose "Armani" ili "Burberry" torbu, a dole starke, pa ne ide, bar neke lijepe baletanke ili tako nesto,da to bude koliko toliko ljepse za oko.

Da dosta toga zavisi od toga kako nosiš kopiju/original.
Ja recimo konstantno nosim fejk kineske starke....:lol:
I to se računa recimo kao nošenje fejk brenda ( a o skupim stvarima da ne pričam)
Ne zato da bi se reklo da imam starke a platila ih u kineza 600 dinara već me prosto boli dupe dal je brendirano ili ne. Sviđa mi se, jeftino je, stoji mi.

Ali nositi nešto fejk i pritom folirati da je original, to mi je već malo jadno

Super su! Ja isto volim original.
U poslednje vrijeme sam primjetila dosta djevojaka, zena, da nose "Burberry" torbe, a ostatak odjece i obuca se kinezi. Generalno nemam nista protiv toga da neko kupuju kopiju torbe, cipele ili bilo cega, jer ne moze sebi da priusti origanal, ali da bar onda uskladi to sa ostatkom na sebi, ne mora da kupi original odjecu, moze i za manje para da se pronadje odjeca u skladu sa tim. U poslednje vrijeme sam se nagledala kako nose "Armani" ili "Burberry" torbu, a dole starke, pa ne ide, bar neke lijepe baletanke ili tako nesto,da to bude koliko toliko ljepse za oko.

naravno,slazem se sa tobom. opet svako prema svojim mogucnostima kupuje i oblaci se. ja sam u situaciji da mogu ... i ne kupujem nista ovde u Srbiji, uglavnom IT. i volim da imam drugacije stvari i da se razlikujem od okoline. I pritom nikada nisam volela ono kad prsti i vidi se,a kod nas u Srbiji ako se ne vidi onda se "ne vazi" sto je bas grozno. Ja imam sve markirano ali samo ko se razume prepoznaje sta je.

Back