Šta nedostaje Šapcu ?

Ja sam posetila forum i temu Sabacki letnji festival, Darko Rundek je 15. avgusta (neko napisa 16.), mozda svratim do vaseg grada zbog svirke, pa me zanima kakav je prevoz (pogotovo nocna varijanta) iz Sapca za BG? Ima li vozne linije u ovom pravcu?
P.S. Izvinjavam se sto ovako upadam u vas reon, ne znam gde da pisem poruku :rumenko:

Ima, samo je problem što se autobuska zatvara oko 22h, možda sam omašio ali sigurno pre 23h... Ako hoćeš za BG onda treba da znaš koji autobus da čekaš i gde jer posle toga staju ispred stanice... Najpametinije ti je da okreneš autobusku u BG i ovu u Šapcu da pa proveriš. (Broj u Šapcu ti je 015/334-065). Inače imaš za BG od rane zore bus jer dosta Šapčana radi tamo... Srećno.... :)

Šapcu nedostaje više ljudi kao što sam JA! :hahaha:

Šalim se, bre... Iskreno, mislim da Šapcu malo nedostaje da bude veeeeliki grad. Eto, da se ja pitam, ja bih kasarnu izmestio negde van grada, a na tom mestu bih sagradio Šabački Univerzitet! Zatim, gradu je potrebno više otvorenih studia, atelje-a, kulturnih izložbi i manifestacija... Svaka čast šabačkom vašaru i ŠLF-u, URM-u, ali to sve stane u 10 dana "provoda", a bez mesec dana, turizam ne može ni da procveta, no tek zadovoljava potrebe Šapčana, da imaju nešto svoje,...

hehehe eto kao sto si ti uocio paju patka ja sam tu ideju za univerzitet na mestu kasarne predlagao na ovom i forumu sabac-community jos pre 2 godine :)

E pa bravo! To znači da smo istomišljenici... Meni je tek skoro ta ideja pala na pamet... Bio je četvrtak, a u gradu je bilo kao u ukletom gradu... nigde nikog na ulicama! A jbga, ta omladina kad bi došla da studira u Šabac,:sad2: mogli bi se svi lepo družiti i prosperirati! :ok:

nikad dosta edukacije :) univerzitet je za sada najbolji predlog koji sam cuo.

evo sta meni fali (Sapcu mislim ;) ): bazen, renoviranje trga, jos bioskopa, sportske hale... a najvise bih voleo da se grad prosiri do Save.

Poslednja izmena:
nikad dosta edukacije :) univerzitet je za sada najbolji predlog koji sam cuo.

evo sta meni fali (Sapcu mislim ;) ): bazen, renoviranje trga, jos bioskopa, sportske hale... a najvise bih voleo da se grad prosiri do Save.

Svaka cast, ovo kao da sam ja pisao :D

Mada da bi se sve to ostvarilo Sapcu je potrebno jos ljudi a samim tim i vise posla da i ovi postojeci ne bi zbrisali :) A ovi zutaci obecavaju vec 10 godina neke silne fabrike i autoput NS, RU, ShA, LO... Nazalost to je samo pust san i nista vise tako da se Sabac nece promeniti na neciju srecu a nasu nesrecu...

uf, suvise je to kompleksna problematika... Jedino resenje koje vidim je da se zalazemo da Sabac sa okolinom postane AP kao i Vojvodina, da ima svoj budzet i svoje nadleznosti pa onda da glasamo za nekog ko bi znao sta pametno da uradi... Ovako budzet opstine zavisi od republike a ljudi koji odlucuju u Sapcu zavise od svojih staranackih gazda iz BG i raznih tajkuna... Za 9 godina se ni jedna fabrika nova nije otvorila, sve je prodato i dosta ih je vec unisteno... Slabe vajde od tog bazena, univerziteta itd...

gde vi ljudi zivite, u kom gradu, zar ne vidite da ova opstina sad krizira nema para za neke poduhvate, ali zato ima para da finansira koje kakve dane mode u sabackom pozoristu, gde ce se okupiti gomila frikova i anonimusa i jadnim provincijalcima mazati oci o visokoj modi....

Polako ljudi, kome treba bazen kad je 60 posto ljudi koji naseljavaju grad dosli sa jugozapadne strane i oni se nisu kupali u reci kao mi macvani, kod njih je reka potok, a bazen je rupa puna vode u kojoj mos' da se udavis...bazen ih podseca na krecanu...

Ih al ste zapeli pa bas bazen hocete...nemoj bazen...daj nesto drugo....:-)))

Back