mimi6
Zainteresovan član
- Poruka
- 261
Pa da,pare uvek odu za Beograd,sto sam gluuupaaa :-x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta imamo od ovoga sada?Otkuda znas da od toga ne bi bilo nista!Dok su ovu zemlju gradili vizionari ona je bila lep kutak za zivot a onda su dosli oni koji sve znaju i doveli su je do rasula.infidel:...uh puste romanticne duse...
jbsh cvece, bolje drvece od nji' imamo 'ladovinu
a lepota necega, kao i lepota grada je jbn mnogo relativan pojma, a ako sledimo ono :svetu se ne moze ugoditi" od toga nema nista...
ljube03:...nesto mi tu oko keja nedostaje ali tacno ne znam sta....!?!?!
lPa da placamo ulaz i lezaljke i eto osecaj ISTO KAO NA MORU!!! QUOTE:I to po 2eura za lezaljku i 2eura za suncobran i 2,5eura za vodu pa da bude ko u CG
Ama bas nikadguitarrr_babe:Ccc... kad smo bile smerne i stidljive nije valjalo, sad kad i mi volimo sto i vi, opet ne valja... e, bre, nikada muskarcima ugoditi :-D
guitarrr_babe:Jeste, bre, u pravu si. Nemaš gde pošteno da se poljubiš sa dečkom/devojkom :-D
No, kako čujem, instalirali su nove klupe, pa će biti letos bluda i nemorala po parkovima :-D
guitarrr_babe:Ccc... kad smo bile smerne i stidljive nije valjalo, sad kad i mi volimo sto i vi, opet ne valja... e, bre, nikada muskarcima ugoditi :-D