STA NEDOSTAJE NASEM KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme pg_noki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sweetest_thing:
ma i to sto kazes... u gradu je uuuvek smor, nikad nema nikog, prazno da ne moze praznije biti, pogotovu sad leti subotom uvece... stvarno sam sokirana kako nigde nikog nema!!!

Ne sekiraj se, u gradu je smor uvek, sem ako nemash ekipu koja te moze zabaviti i po najvecem pljusku i odvratnom vremenu. Ja izlazim u grad i kada ostanem do 23 h to je premija, iako mogu.

Epa ja bih otvorio kao sto sam rekao na pocetku- Mc Donalds, ali se ne moze, pa bih otvodio neku otvorenu diskoteku, pa neko dobab kazino...Ma ima ja ideja ali nemam ono drugo...Mislim nisam ni u jednoj stranci pa nemam vezu i tako to.A samo me interesuje misljenje mladih ljudi PA KO ZNA mozda i predlozimo nasem gradonacelniku neku od ideja!!

sweetest_thing:
b.k.- nisam bila ozbiljna....!!!!!!
tebalo je da zvuci kao suha ironija, al' ocigledno da nije...

Ja sam ozbiljna, jer mi je zaista smor. Ne izlazim u grad da bi se strpala u neki kafic ili diskoteku, tako da mi takve stvari nisu ni potrebne. meni nedostaje moja mala ekipica koju zeljno ishchekujem da dodje iz Beograda, drugo niks :grin:

Evo sta ja mislim...

1. McDonald's - mora da se salis?!
2. otvorenu diskoteku - ajde, neka ti bude, samo GDE? Omladinci (ljudi iz Omladinske) ne mogu da spavaju leti od svih Pasaza i ostalih shitova po ulici...
3. dobar kazino - joj. fuj. Besmisleno. To Kraljevu ne treba.

Ja cekam da dodjem u moje Kraljevo, da malo vidim Ibar, moju kucicu, sweetest_thing, Cevu, i moju dusu, pa mogu da umrem... Najverovatnije me nece biti po kaficima, sem na Atosu (obecala sam sebi da cu tamo da ostavim dedovinu), i onda pravac pod obalu sa dvolitrom i mojom dusicom... I Bog da me vidi!

Stvarno lupate.Kakav Mc Donalds??Pored Lepog Bora i ostalih ti bi Mc.Da se truju deca.A to da Subotom nema naroda i sl. je cista glupost.Probudi se jedno jutro pre 15h popodne pa ces videti koliko ima naroda.Nasem Kraljevu nedostaje duha,opste kulture...Nedostaju nam kante za smece.Nedostaje nam lokalna komunalna inspekcija koja ce da kaznjava sve koji prosipaju otpad po ulici.Nedostaje nam ograniceno radno vreme (fajront u 00:00h) A diskoteka ce se izgraditi kada se za to budu stekli interesi.I ovako ima sila lokala pa svi slabo rade.
Nedostaje nam zatvoreni bazen,pesacka staza pored Ibra od Kraljeva do Mataruske banje i Maglica,nedostaje nam sportskih terena...

Bre, sto si ti neki opasan... :-)
ok, salim se, podrzavam te.
Od sada, nema oftopikovanja, nego svi pomozite coveku i do sutra u ovo vreme da ste ispljunuli po kreativni predlog sta fali Kraljevu a da moze za razumne pare da se napravi.
A onda kad napravis to nesto, ljube03, da das ljudima popust, da se zna za sta su habali vijuge.

aj sad ovako
1. bazen
ovaj jedan postojeci je pretrpan koliku god cenu mu stavili i nazalost sve je vise obojenih tamo nego nas belih
glavno pitanje je gde staviti novi bazen...
2. spotrska hala
bilo je neke price da ce ova sadasnja da se srusi sad na leto i da se napravi nova
imamo 2 super kosarkaska tima i jedan koji je exrta u odbojci i ne bi bilo lose da imamo malo vecu halu
3. hoteli
imao samo Royal koliko sam ja zapazio, turist nece jos neko vreme da proradi...
4. kafici
fali nesto normalno sto radi posle 2h ujutru
5. teren za fudbal
ima ih par komada ali su svi zauzeti, tako da na to mora da se ceka odr. vreme

toliko za sad od mene, ubacite par vasih predloga da da udarimo diskusiju i da se vratimo na temu
PS nadam se da nema pravopisnih gresaka :D

infidel:
aj sad ovako
1. bazen
ovaj jedan postojeci je pretrpan koliku god cenu mu stavili i nazalost sve je vise obojenih tamo nego nas belih
glavno pitanje je gde staviti novi bazen...
2. spotrska hala
bilo je neke price da ce ova sadasnja da se srusi sad na leto i da se napravi nova
imamo 2 super kosarkaska tima i jedan koji je exrta u odbojci i ne bi bilo lose da imamo malo vecu halu
3. hoteli
imao samo Royal koliko sam ja zapazio, turist nece jos neko vreme da proradi...
4. kafici
fali nesto normalno sto radi posle 2h ujutru
5. teren za fudbal
ima ih par komada ali su svi zauzeti, tako da na to mora da se ceka odr. vreme

toliko za sad od mene, ubacite par vasih predloga da da udarimo diskusiju i da se vratimo na temu
PS nadam se da nema pravopisnih gresaka :D

checking.....> checking......>..................#####............................#####....>>>>>
>.........
>........
congratulations, no error in writing found.... :D :D

Ha ;) Pa ovako,nasem milom gradicu fali puno puno i puno para,a kada bi imao te parice bilo bi dosta vedrih ljudi jer svi bi imali dobar posao,dobru platicu itd.Vise bi bilo dobrih lokala sa dobrom muzikom a ne Pasage i tako to(cist turcizam),pa neka dobra diskoteka itd.Da ne gnjavim vise ;) U svakom slucaju nasem gradu treba dosta para.Ovaj grad je postao prava smaracina,a videcemo sta ce biti.Mislim da sam dala konkretan odgovor i da necu biti streljana :p :p :p :p :p :p :p

ah da...pare
ah da...politika
ah da...demokratija

al slazem utiske :twisted: :twisted:

na zalost nisam toliko strucan u politici i ekonomiji ali po pitanju mog domena, stvar je jasna
gradjevina i sl
pre pocetka ostvarivanja projekta, potreban je izvodjac (neka firma), a da bi se firma nasla raspisuje se tender i na osnovu najbolje ponude bira se izvodjac projekta
tender je obavezan po novom zakonu, a ponusu bari samo investitor ili prevedeno na srpski moze da se krade i laze do mile volje
klasican primer
most na Ibru
osim funkcije povezivanja dveju obala i rasterecenja starog mosta, novi most ima i politicke svrhe
naime, g Velimir Ilic je rekao da je ovo mogucnost da KV stvori pocetni kapital i da na ovom projektu grad ne moze nista da izgubi, jer ce kako on kaze pare ostati u KV-u (misli se na to da ce pare dobiti neka kraljevacka gradjevinska firma koja ce te pare moci da preusmeri na gradnju nekog novog objekta...), ali desilo se to da je posao dobila beogradska firma i da su pare poslate beogradu
posto su pare otisle iz gradskog budzeta, znaci da njima raspolaze neko iz vladajuce stranke, a isto tako ne treba zaboraviti da je posao dobio tipus ciji se sin zabavlja sa babicevom cerkom, cak sam cuo i da se udala za tog lika

bilo kako bilo, pare su otisle, most se jos uvek gradi, demokratija je na vlasti, sto znaci da nema drzavnih firmi, sto znaci da firme daju pare gradu samo od poreza i nicega vise...

Back