Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.942
У овом посту је толико погрешног, да заслужује читаву тему да се анализира свака погрешна реченица. Па, ипак, ево мени упада у очи овај последњи пасус. Може да имаш посао, ако имаш секс два пута недељно, и то под условом да ниси спонзор и да имаш само за себе????Ако будем имао секс најмање двапут недељно, онда може посао, и то под условом да нисам спонзор и да то имам само за себе (ако је сигуран посао до пензије и којим сам задовољан, или ако бих имао пасивне приходе онда можда могу да делимично будем спонзор), и наравно да и ја не тражим ни од ког паре.
Чекај, може посао ако имаш секс, а ако немаш, не треба ти посао? Ваљда иде прво посао па секс, а не обратно. Мсм...како риба да ти да ако стално седиш кући и не јуриш ни за чим? Не мора то да буде јурњава за зарадом, може и за нечим другим, али ако не јуриш за нечим, неће те ни једна. Е, сад...најлакше је јурити за зарадом, путем посла, тако да тиме што радиш нешто, испуњаваш тај један од основних услова које рибе траже.
А тек ово..може да радим ако имам секс, али да нисам спонзор и да ИМАМ САМО ЗА СЕБЕ!!!???
Како то мислиш, да имаш само за себе? Мсм..кад си с неким у вези, нема ту моје-твоје. Све је наше и заједничко. Нећеш ваљда да мериш, па ти да купиш себи сладолед, а она да купи себи сладолед кад одете на сладолед или кад шетате поред кеја, па вам се прилиже, а нисте у прилици да се лижете међусобно, па морате да узмете сладолед, да се оладите?
идеја је да обоје релативно подједнако улажете у тај однос и везу. Између осталог, и новчано да улажете у везу. Некад купиш ти сладолед, некад она купи. Некад ти платиш кафу, некад она. Али не да мериш, ово је моје, а оно тамо је твоје ,већ је све то наше кад радимо нешто, тако да није ни битно ко извади кеш. А да ти, ипак, као џентлмен, треба мало више да извадиш за сладолед, биоскоп или шампиту.