Šta ne volite na ženama?

Ако будем имао секс најмање двапут недељно, онда може посао, и то под условом да нисам спонзор и да то имам само за себе (ако је сигуран посао до пензије и којим сам задовољан, или ако бих имао пасивне приходе онда можда могу да делимично будем спонзор), и наравно да и ја не тражим ни од ког паре.
У овом посту је толико погрешног, да заслужује читаву тему да се анализира свака погрешна реченица. Па, ипак, ево мени упада у очи овај последњи пасус. Може да имаш посао, ако имаш секс два пута недељно, и то под условом да ниси спонзор и да имаш само за себе????

Чекај, може посао ако имаш секс, а ако немаш, не треба ти посао? Ваљда иде прво посао па секс, а не обратно. Мсм...како риба да ти да ако стално седиш кући и не јуриш ни за чим? Не мора то да буде јурњава за зарадом, може и за нечим другим, али ако не јуриш за нечим, неће те ни једна. Е, сад...најлакше је јурити за зарадом, путем посла, тако да тиме што радиш нешто, испуњаваш тај један од основних услова које рибе траже.

А тек ово..може да радим ако имам секс, али да нисам спонзор и да ИМАМ САМО ЗА СЕБЕ!!!???

Како то мислиш, да имаш само за себе? Мсм..кад си с неким у вези, нема ту моје-твоје. Све је наше и заједничко. Нећеш ваљда да мериш, па ти да купиш себи сладолед, а она да купи себи сладолед кад одете на сладолед или кад шетате поред кеја, па вам се прилиже, а нисте у прилици да се лижете међусобно, па морате да узмете сладолед, да се оладите?

идеја је да обоје релативно подједнако улажете у тај однос и везу. Између осталог, и новчано да улажете у везу. Некад купиш ти сладолед, некад она купи. Некад ти платиш кафу, некад она. Али не да мериш, ово је моје, а оно тамо је твоје ,већ је све то наше кад радимо нешто, тако да није ни битно ко извади кеш. А да ти, ипак, као џентлмен, треба мало више да извадиш за сладолед, биоскоп или шампиту.

Ако немаш свој стан неће те девојке а можда ни ти сам не можеш да имаш своју приватност у том смислу, а за стан је потребно имати баш пуно новца. Онај ко има станове и ко има пуно пара, тај сигурно нема проблема да буде са девојком или чак са девојкама, тај не трпи стресове, не мора да има ауторитете, не мора да ћути газдама, новац = слобода и достојанство, ко нема материјално испада да нема права ни на шта.

Не, рисе. Толико младих људи живи са родитељима, па јeбу.

Али то је мој проблем, као и проблем сваког који не треба никог да се тиче све док нико ни од кога не тражи ништа. Битно да је бити спонзоруша толико у реду, а то је још горе јер неко можда пролази као бос по трњу да би зарадио а онда му неко други то узима, и то из похлепе а не зато што стварно нема, сутра тај остане без прихода и буде шутнут. Радим сада и планирам да уштедим па да после не радим јер нисам прихваћен ни на том животном плану, могу тако да живим јер немам намеру да се трошкарим осим за најнеопходније и увек ћу имати за себе, нисам луд да бацам оно што добијам уз тортуру, зашто само да се мучим када немам ништа лепо у животу, посао ми не доводи девојку. Мала плата, стресан посао којим сам незадовољан и којим сам кажњен док је свима другима боље, због њега немам ни мира ни слободног времена, а иначе немам ни секса, шта друго треба да радим него да се изолујем из система колико ход могу, много више ми се узме него што добијем.

Ако будем имао секс најмање двапут недељно, онда може посао, и то под условом да нисам спонзор и да то имам само за себе (ако је сигуран посао до пензије и којим сам задовољан, или ако бих имао пасивне приходе онда можда могу да делимично будем спонзор), и наравно да и ја не тражим ни од ког паре.
Probaj da konsultuješ mog profesora zavođenja, koji se zove Better Call George

On objašnjava da žene imaju mozak 10-godišnjeg deteta

Ovu decu treba prvo oduciti sto su naucili pa onda tek usadjivati. Ovo je strasno koliko su zbunjeni.
Brate. Mama nije bila u pravu. Ne trazi zenu za brak, trazis za zahebanciju. Da ti legne, da cucne.
A ti se sam poturas glavom na panj. Koji crni brak i kolika je njena ili tvoja plata. To su ti njeni glupi testici da odmah vidi kakav si materijal. Jesi li za zezanje, seksic ili si tuto da joj placa dok te ona stiklom. To nikad! Sto pitas lule? Hoces da me zenis?
Ta apotekarka ti je ocajna. Inace ne bi ona kod pekara komsije pravo na kafu i utanacenje. Znaci ocajna je ko biljcica bez kise u pustinji. Al naravno resting bich fejs, kao svi bi da me zene. Hahaha da daa.

Back