- Poruka
- 71.157
Joj dobroMm.
Ne volim forumsko mangupiranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj dobroMm.
Ne volim forumsko mangupiranje.
Nisu wife material.Sto bre? Ne zahebavaj, pola zivota trazim ultra kinki giga mega perverznjakusu. Sve sam probao ali vrhunac jos ne.
No nije i nije slučajno.Требало је
Vajf materijal...cringeNisu wife material.
Ne vidim svrhu dejta ako brak i večnost nisu u opticaju.Vajf materijal...cringe
Па могао би да нађеш посао и зарадиш неки динар не ваља ти то џабалебарисање, ја могу да живим код маме али ти неКритиковање, захтевање материјалног и амбиција, моралисање, дупли аршини.
Али то је мој проблем, као и проблем сваког који не треба никог да се тиче све док нико ни од кога не тражи ништа. Битно да је бити спонзоруша толико у реду, а то је још горе јер неко можда пролази као бос по трњу да би зарадио а онда му неко други то узима, и то из похлепе а не зато што стварно нема, сутра тај остане без прихода и буде шутнут. Радим сада и планирам да уштедим па да после не радим јер нисам прихваћен ни на том животном плану, могу тако да живим јер немам намеру да се трошкарим осим за најнеопходније и увек ћу имати за себе, нисам луд да бацам оно што добијам уз тортуру, зашто само да се мучим када немам ништа лепо у животу, посао ми не доводи девојку. Мала плата, стресан посао којим сам незадовољан и којим сам кажњен док је свима другима боље, због њега немам ни мира ни слободног времена, а иначе немам ни секса, шта друго треба да радим него да се изолујем из система колико ход могу, много више ми се узме него што добијем.Па могао би да нађеш посао и зарадиш неки динар не ваља ти то џабалебарисање, ја могу да живим код маме али ти не
Покрили смо све, поууу
Али то је мој проблем, као и проблем сваког који не треба никог да се тиче све док нико ни од кога не тражи ништа. Битно да је бити спонзоруша толико у реду, а то је још горе јер неко можда пролази као бос по трњу да би зарадио а онда му неко други то узима, и то из похлепе а не зато што стварно нема, сутра тај остане без прихода и буде шутнут. Радим сада и планирам да уштедим па да после не радим јер нисам прихваћен ни на том животном плану, могу тако да живим јер немам намеру да се трошкарим осим за најнеопходније и увек ћу имати за себе, нисам луд да бацам оно што добијам уз тортуру, зашто само да се мучим када немам ништа лепо у животу, посао ми не доводи девојку. Мала плата, стресан посао којим сам незадовољан и којим сам кажњен док је свима другима боље, због њега немам ни мира ни слободног времена, а иначе немам ни секса, шта друго треба да радим него да се изолујем из система колико ход могу, много више ми се узме него што добијем.
Ако будем имао секс најмање двапут недељно, онда може посао, и то под условом да нисам спонзор и да то имам само за себе (ако је сигуран посао до пензије и којим сам задовољан, или ако бих имао пасивне приходе онда можда могу да делимично будем спонзор), и наравно да и ја не тражим ни од ког паре.
Критиковање, захтевање материјалног и амбиција, моралисање, дупли аршини.
evo da ti objasnim kako ide
dakle, ja kad hoću da podignem 100 kg iz mrtvog, ja imam pravo da stavim i gurtne da zaštitim svoje nežne zglobove i dlanove, a onda i kožni kaiš oko pojasa da zaštiti moju dragocenu utrobu
a ti, pošto si muškarac, nemaš to pravo ni sa dvostruko većom težinom. ti moraš klot. na suvo. tebe moraju da bole zglobovi i ispada utroba. ne smeš ni da pisneš
takođe, ja mogu da vežbam uz Madonu, Sugarbabes i Ice Spice i niko neće ni trepnuti, a ti samo uz Marš na Drinu
Али то је мој проблем, као и проблем сваког који не треба никог да се тиче све док нико ни од кога не тражи ништа. Битно да је бити спонзоруша толико у реду, а то је још горе јер неко можда пролази као бос по трњу да би зарадио а онда му неко други то узима, и то из похлепе а не зато што стварно нема, сутра тај остане без прихода и буде шутнут. Радим сада и планирам да уштедим па да после не радим јер нисам прихваћен ни на том животном плану, могу тако да живим јер немам намеру да се трошкарим осим за најнеопходније и увек ћу имати за себе, нисам луд да бацам оно што добијам уз тортуру, зашто само да се мучим када немам ништа лепо у животу, посао ми не доводи девојку. Мала плата, стресан посао којим сам незадовољан и којим сам кажњен док је свима другима боље, због њега немам ни мира ни слободног времена, а иначе немам ни секса, шта друго треба да радим него да се изолујем из система колико ход могу, много више ми се узме него што добијем.
Ако будем имао секс најмање двапут недељно, онда може посао, и то под условом да нисам спонзор и да то имам само за себе (ако је сигуран посао до пензије и којим сам задовољан, или ако бих имао пасивне приходе онда можда могу да делимично будем спонзор), и наравно да и ја не тражим ни од ког паре.
Зашто си толико оптерећен материјалним?Критиковање, захтевање материјалног и амбиција, моралисање, дупли аршини.
Vi ne znate kako to boli.
Зато што немам избор девојака, требају оне мени ако не желим да будем сам, ја не требам ником. Други имају више могућности да постављају услове, није нека штета ако прекину или не прихвате однос са неким јер знају да ће лако наћи новог.Bezimeni, onog trenutka kada budes skapirao da je svaka smenjiva, tada ces imati i drugaciji pristup. Ti njima trebas, ne one tebi. Zato je svaka kojoj pridjes i kazes joj osh cips, dzangrizava ko da je prosla kroz struju i zenis je. Jesi li se pitao kada zasto tolika drama? Hihihi
Ако немаш свој стан неће те девојке а можда ни ти сам не можеш да имаш своју приватност у том смислу, а за стан је потребно имати баш пуно новца. Онај ко има станове и ко има пуно пара, тај сигурно нема проблема да буде са девојком или чак са девојкама, тај не трпи стресове, не мора да има ауторитете, не мора да ћути газдама, новац = слобода и достојанство, ко нема материјално испада да нема права ни на шта.Зашто си толико оптерећен материјалним?
Мсм...овде стално пишемо и једино ти пишеш о материјалним стварима. И то у скоро сваком посту.
Ma nemas samo zato sto nisi socijalizovan. Pa si zbog toga namracen. A zene se lepe na vedrinu, nisu ti to ozbiljna i deep bica. Drndaj se, zurke, izlasci, smeha pa'sh da vidis.Зато што немам избор девојака, требају оне мени ако не желим да будем сам, ја не требам ником. Други имају више могућности да постављају услове, није нека штета ако прекину или не прихвате однос са неким јер знају да ће лако наћи новог.