analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.169
Што сте бановали Смаралитичког?
Ништа, вратићу се на тему кад се он врати. Досадно је без њега.
Nepravedno banovan,msm da ovaj forum bez mene je kao Ufc bez Mek Gregora al dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што сте бановали Смаралитичког?
Ништа, вратићу се на тему кад се он врати. Досадно је без њега.
Ako ti mislis da je cijeli tvoj zivot i ono sto jesi posledica tvojih izbora onda si u zabludi.100 posto stvari u covjekovom zivotu nisu stvar izbora.Ja nisam birao zivot koji vodim nebitno da li sam odusevljen njime ili nisam.Tretirat Astrologiju kao zabavu je maksimalna povrsnost
mora neko da mu javi da se seks sa eskortima ne računa
jaoj brate ti si zaista u nekom bed filmu. pa žena mrzi baš muške koji se biju. za ove što se žale i onako ih niko nevoliZena na muskarcu ne voli 2 stvari
Pod 1 ne voli kada se zali
Pod 2 ne voli kada nema hrabrosti da se bije sa drugim muskarcima da bi nju odbranio i njenu djecu sjutra
Ako ne ispunjava ova 2 uslova zauvijek je izgubio postovanje zene.A zena koja ne postuje muskarca sa kojim je prevarice ga sa drugim muskarcima i lagace ga jer ga smatra slabicem.Ili ce mu naredjivati u kuci,100 puta ce mu manje vaginice dati nego muskarcu kojeg postuje
Zena nikada nece prevariti muskarca kojeg postuje.
jaoj brate ti si zaista u nekom bed filmu. pa žena mrzi baš muške koji se biju. za ove što se žale i onako ih niko nevoli
grešiš ali aj idemo na pitanje u PP ok !? žene su brate enigma za nas otkad je veka i sveta.Zena i ne treba da voli takve muskarce ali ih postuje.Zena moze da voli nekog muskarca ali da ga ne postuje
Zena prije bira muskarca kojeg postuje nego kojeg voli.A nema svaka zena tu srecu da jednog muskarca i voli i postuje u isto vrijeme.Vecina njih mora da bira jedno
Zavisi to. Hrvatice iz Hercegovine nisu htele da se udaju dok ne napravi neko sranje, obicno izbode nekog nozem.jaoj brate ti si zaista u nekom bed filmu. pa žena mrzi baš muške koji se biju. za ove što se žale i onako ih niko nevoli
e ovo sa hercegovcima je krajZavisi to. Hrvatice iz Hercegovine nisu htele da se udaju dok ne napravi neko sranje, obicno izbode nekog nozem.
Dakle, muskarac je morao da bude takav. Danasnja vremena donose femkaste muskarce i moja zena
kaze da nisu ni za sta.

e do suza si me 
Pricao mi tast. To je bilo u SFRJ. Sin nekog ustase koji je odrobijao.e ovo sa hercegovcima je kraj![]()
nemoj brate da generaliseš ceo narod sa nekom budalom. bar se udala neka za njega ili je našo momka u zatvoruPricao mi tast. To je bilo u SFRJ. Sin nekog ustase koji je odrobijao.

To je bilo tada, ne verujem da je danas. sin nije robijaom nego otac, kao ustasa 13 godina. E sad sin je hteo da napravi sranje,nemoj brate da generaliseš ceo narod sa nekom budalom. bar se udala neka za njega ili je našo momka u zatvoru![]()
![]()
nisam imo neko kontakt sa hercegovcima ali priča se da su malo ljutiti ljudi i to sve tri vere.To je bilo tada, ne verujem da je danas. sin nije robijaom nego otac, kao ustasa 13 godina. E sad sin je hteo da napravi sranje,
a tast ga je sprecio. Tast je bio zastavnik, a sin vojnik i tako izvadio sin cakiju u kafani i tast ga umirio i odveo kuci.
srbi prvi biraliimam dobar vic !
znaš zašto srbi imaju šiptare a bosanci hercegovce ?
Брт, каће тебе нека да испоштује, па да нам пишеш мало и из искуства, а не само са интернет теорије?Zena prije bira muskarca kojeg postuje nego kojeg voli.
Брт, каће тебе нека да испоштује, па да нам пишеш мало и из искуства, а не само са интернет теорије?
Ево ја ћу исто укратко.
Није поређано по релевантности, осим прве две ставке, оне су најважније.
1. Не поседује бар један шортс
2. Не воли крофне
6. Не може 120 из бенча, значи не може ни мене
7. Није бар 185цм
8. Не дрогира се
9. Има сих пацк
10. Има дугу косу (само се јебeнo ошишај, плс)
11. Слуша само металике
12. Не обожава да лиже
13. Не једе слатко
14. Не воли кошарку
15. Воли серије од 10 сезона и 650 епизода
16. Не чита новине, нити ишта
17. Не зна француски, напредни ниво
18. Неће да путује у забити
19. Неће да за 20 година живимо у шуми
20. Не воли да иде го по кући
21. Не иде бос никад, спава у чарапама
22. Плаче због температуре 36,2
23. Готово умире од температуре 37
24. Пише тестамент на 37,3 и упозорава будуће нараштаје на опаке кијавице
25. Јединац је
26. Није интернет зависник
27. Гласа за снс
28. Не пише ми песме
29. Не зна да слика пејзаже из главе
30. Не зна да кречи
31. Не поседује никакав алат (не тај алат, смирите се)
32. Не зна ништа да поправи
33. Чита е-књиге, бљак, искрено
34. Не пије кафу
35. Мисли да нешто не може да ми каже
36. Не воли мачке (шта је следеће, синови, не волимо бебе фоке?)
37. Не губи телефоне и/или кључеве
38. Боји се висине (ту вас пада 80%, надреалан податак)
39. Кад једе сладолед бира само воћне укусе
40. Једе кокице
41. Критикује како трошим свој новац
42. Не вози
42. Вози али не зна у рикверц и лоше се паркира
43. Не зна ништа да кува
44. Мисли да његова мама најбоље кува
45. Стипса, не оставља бакшиш
46. Не памти апсолутно сва моја интересоваља
47. Свађа се у пошти или на другим шалтерима
48. Не купује ништа онлајн
49. Отима се за пиле у лидлу
50. Мрзи слагалице од 3000 делова
51. Није никад победио ни у чему
52. Неписмен
53. Нема реч од 12 слова кад гледамо Слагалицу
54. Имао просек мањи од 9,52
55. Има мањи од 17, знате ви чега а није просек
56. Нервира га што ми је јелка окићена до марта минимум
57. Не зна да пимпује
58. Не воли поклоне
59. Не пише посвете на кљиге
60. Није се никад потукао
61. Не види му се ниједан кабл у стану (тај ниво детерминације је, искрено, психотичан)
62. Нема 26 непотребних иконица на десктопу и све му је организовано
63. Ажурира апликације редовно, досадан је
64. Купује ми цвеће
65. Мисли да сам слатка кад сам љута (само ми се склони, кад те молим)
66. Не пише ћирилицом
67. Не подноси ветар
68. Антиваксер
69. Не воли Харија Потера
70. Чешља се (значи да има косу коју треба чешљати, па погледати ставку број 10)
71. Сваки дан се брије (језиво)
72. Није предузимљив
73. Има непотпуне колекције било чега
74. Не воли гумене бомбоне
75. Нервира га моја расејаност
76. Перфектно зна ехцел (@peti ligament sorry, bro)
77. Једе руколу (психопата 1/1)
78. Не гледа порниће
79. Константно прича о калоријском дефициту
80. Не зна да укључи веш машину
.Ави?
.мп3
realno zabole te ona stvarOpet kazem nisam ni alfa ni sigma ni beta tip muskarca ja sam mega tip,i to mnogo znaci

brkove..na primerpa nađeš auditorijum za taj svoj problemsta ne volimbrkove..na primer

ja moj problem ersim lako..obrijem mu brkovepa nađeš auditorijum za taj svoj problem![]()
![]()