Шта не волите на мушкарцима?

Koji matorci?
Što me zoveš i umeće a niz sam bila na temi nit imam veze s tim
o da ima veze frau paula.
nedavno smo imali temu sa osobama dosta starijim, dje je vasa malenkost bila i te kako aktivna u iznosenju stavova kako je to NORMALNO i. kako su vam tada bili bolji o zreliji ljubavnici.
a ovdje se ja koji jos nemam punih 50 nazivam djedom...

pa rekoh objasnice frau paula ko
ako je pogresno nekom od nepunih 50 rugati se za godine...

ali sad kad treba opljuvavati moje godine vi se ne secate izjava da ste se spandjavali sa ljudima na izmaku cetrdesetih...

o da ima veze frau paula.
nedavno smo imali temu sa osobama dosta starijim, dje je vasa malenkost bila i te kako aktivna u iznosenju stavova kako je to NORMALNO i. kako su vam tada bili bolji o zreliji ljubavnici.
a ovdje se ja koji jos nemam punih 50 nazivam djedom...

pa rekoh objasnice frau paula ko
ako je pogresno nekom od nepunih 50 rugati se za godine...

ali sad kad treba opljuvavati moje godine vi se ne secate izjava da ste se spandjavali sa ljudima na izmaku cetrdesetih...
Slušaj, ja mogu da pričam o sebi na temama, ali ti i drugi ne mogu da pričaju o meni. Sve okrećeš i ništa ne razumeš i pusti me na miru. Ovih dana ne dolazim nešto na forum i ne proziva me, samo ti to radiš.

Slušaj, ja mogu da pričam o sebi na temama, ali ti i drugi ne mogu da pričaju o meni. Sve okrećeš i ništa ne razumeš i pusti me na miru. Ovih dana ne dolazim nešto na forum i ne proziva me, samo ti to radiš.
ja samo prozivam?

pa ja prvi put to uradih...

deder reci mi, pricala si na temama da si bila sa muskarcima preko 20 god starijima...

i pomenulo se da je jedan sigurno imao bar 50

jel on po tebi djed?

Back