Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
ko muve na toplu cokoladuoni se ponovo sjate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko muve na toplu cokoladuoni se ponovo sjate
Nije još dobio pasošMomo Šumosjek
Тагујте човјека @момоаNije još dobio pasoš
Rasipaš mi energiju, nemam pažnju za više od jedne i po teme.Тагујте човјека @момоа
И теби треба тренер : ))Rasipaš mi energiju, nemam pažnju za više od jedne i po teme.
Ko zna gde se ti kreces kad slusas takve stvari.ne znam o cemj pricas bolesni stvore
to ke rekao neki lik a ja sam sa strane naisao i cuo. i ne samo ja.
isto me pitao i mugatuKo zna gde se ti kreces kad slusas takve stvari.
na krstarenju sam cuo dve strankinje na engleskom da se zele...Ko zna gde se ti kreces kad slusas takve stvari.
Нисам, 159 самMa zajebancija, trazis six pack a imas 120kg? Jel si preko 2.10m
Jao, da.isto me pitao i mugatu
isti mu smisao za humor
Под балконом јој заводљиво певаш ,,сви су наркотици за тебе нула, јача си од дроге и од ред була", јер знаш да одма гаћице саме спадају.Jel moze Pero Deformero? On je negde izmedju.
Sjecem i bez pasporta, kao onaj lik iz Rume sto dobrovoljno sece drvaNije još dobio pasoš
Хвалисавост, брбљивост, емоционални инвалидитет.
A gde je pečat jbgSjecem i bez pasporta, kao onaj lik iz Rume sto dobrovoljno sece drva
Vidimo se.užas. ako se kao posledica ovoga uveća broj namerno ćelavih po ulicama, vidimo se na sudu
Јеси видела, аNiko se ne drži teme a tek smo počeli.
Banujte ih sve, mogu i ja sama.
Под балконом јој заводљиво певаш ,,сви су наркотици за тебе нула, јача си од дроге и од ред була", јер знаш да одма гаћице саме спадају.
Može crvene patike!83. Носи црвене патике. То је за лечеље