- Poruka
- 63.506
dobroIdi srči pesak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobroIdi srči pesak.
Goranci nisu albanci, neznalicoA, to. Pa kažu da u goranskom bureku ima Fadiljove smegme. Nemoj to jest.
Naraffno. No, Albanac često dana postane Goranac da Srbadija ne naudi pekari.Goranci nisu albanci, neznalico
dobro nisuGoranci nisu albanci, neznalico
Voli tvoj mozak, volece i tvoje teloja verujem da kada bi autorka teme videla mene, sve bi na meni voljela
Grozno.- bez kose, nikakav problem. Like.
Ajde, mrs, smecarko rasisticka.Naraffno. No, Albanac često dana postane Goranac da Srbadija ne naudi pekari.
- bez kose, nikakav problem. Like.
Lagano, zamorices tu jednu gangliju pa ce da pregori. Smanji broj obrtaja.dobro nisu
aj sad pali s trolanjem i ti i on
telo ce joj sve to staviti u cosakVoli tvoj mozak, volece i tvoje telo
Albanci su ista rasa, a ja nisam rekao da je OK dirati pekare.Ajde, mrs, smecarko rasisticka.
Nema sumnjeima da balavi na mene ko cuko na slaninu
pobogu....Ajde, mrs, smecarko rasisticka.
Jeste. Ostavljam te da se udvaras.pobogu....
definitivno ti, letnje smrti i 3 u 1 mknty and nugwtu company ste ono sto uvijek donosi idiotizam i svadje na forumu.
tako ti fatihe i nene kontrolisi se
tako jeNema sumnje
Sa centimetrima se nije šaliti.Да, нама је 1цм - 1 цм а вама је 1,5
to bejbeJeste. Ostavljam te da se udvaras.
Glancas svoje noge dok ne postanu kao slonovaca ili tako nesto (edrijen ric, dnevnik snajke)a ja doživljavam nervni slom kad na treningu ugledam jednu dlaku koju sam preskočila brijačem i odmah mi se čini veličine slonovske surle
Glancas svoje noge dok ne postanu kao slonovaca ili tako nesto (edrijen ric, dnevnik snajke)