- Poruka
- 7.955
Uleti joj u pp, ne mogu da te citam javno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to za forum samo problematična, tj britkog jezika.
Logično, ne vjerujem da je neko drugačije mislio.da, u stvarnosti imam 0 kazni zatvora
Хвалааааа <3333Nadam se da ce se ova gospodjica sto je otvorila temu sto pre iseliti iz Srbije, inace ce ovde ostati singl sa svim ovim nabrojanim.
Na prvi pogled čudno, ali ima istine.ne volim hiper ženstvene žene i hiper muževne muškarce
kad ih vidim bežim koliko me noge nose
Ova ženska tema je moralni debakl.Ja imam alopeciju od 18 godine, sad je najednom okej zezati se sa necijim oboljenjima. Dobro.
ajde saberite se svi.Sta je sledece? Ajmo osobi sa psorijazom reci da je dzora mormont hahajajaj evo crce
A niko jos nije ni slic otkopcaoOva ženska tema je moralni debakl.
animozitet jedno prema drugom ostavite za konkurs za najbolju temuOva ženska tema je moralni debakl.
Хвалаааа <3332Ova ženska tema je moralni debakl.
A ko se zezao?Ja imam alopeciju od 18 godine, sad je najednom okej zezati se sa necijim oboljenjima. Dobro.
What? Nadam se da nije dozvoljeno postavljati balancane, to bi već bilo previše.A niko jos nije ni slic otkopcao
Ja imam alopeciju od 18 godine, sad je najednom okej zezati se sa necijim oboljenjima. Dobro.
Nemam pojma, ja unapred glumim moralnu horizontaluA ko se zezao?
, nema u džepu kad mu javiš da ti kupi Diklofen duo

Ja to zbog tebe i burekaWhat? Nadam se da nije dozvoljeno postavljati balancane, to bi već bilo previše.
Idi srči pesak.animozitet jedno prema drugom ostavite za konkurs za najbolju temu
klon je ovde iskazao da je tvoja tema glupa pa ti udario reciprocitet tako sto je otvorio/la kontra temu
sada ti uzvracas reciprocitetno da je tema glupa
e sad se zalite uciteljici i mante nas gluposti
gde se ja zezam sa alopecijom?
Nemam pojma, ja unapred glumim moralnu horizontalu
molim burek sa svinjskim mesom
A, to. Pa kažu da u goranskom bureku ima Fadiljove smegme. Nemoj to jest.Ja to zbog tebe i bureka