Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Laješ na pogrešno drvo dušice. Ako ti je fetiš da te neko štiklom napuca u usta obrati se eurus ili strki. Ja sam više cat person1914. je pozadi gospodjo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laješ na pogrešno drvo dušice. Ako ti je fetiš da te neko štiklom napuca u usta obrati se eurus ili strki. Ja sam više cat person1914. je pozadi gospodjo.

One to rade za pare, a para nemam.Laješ na pogrešno drvo dušice. Ako ti je fetiš da te neko štiklom napuca u usta obrati se eurus ili strki. Ja sam više cat person![]()
ja se izvinjavam sto ulecem nepozvan ko djenaro gatuzo, ali kada procitam nesto vezano za napucavanje ovde, moram da se iskerebecim ko mandril na napisano.Laješ na pogrešno drvo dušice. Ako ti je fetiš da te neko štiklom napuca u usta obrati se eurus ili strki. Ja sam više cat person![]()

...i jedna i druga pomenuta su to praktikovale..tako da ... istina je bolna ali je treba prihvatiti sa stilom.ja se izvinjavam sto ulecem nepozvan ko djenaro gatuzo, ali kada procitam nesto vezano za napucavanje ovde, moram da se iskerebecim ko mandril na napisano.
inace moderatori ne umeju da napucavaju... jer kad su napucani a tako je skoro uvek, oma daju kartone...i jedna i druga pomenuta su to praktikovale..tako da ... istina je bolna ali je treba prihvatiti sa stilom.
Samo? Mislio da si neka 190+ dominatrixomiljeni su mi 173cm likovi od kojih sam viša (ja 170cm)
mozda u tvom seluda zamisli policija hapsi kad skineš gaće na ulici

Samo? Mislio da si neka 190+ dominatrix
You've got that right mofo"najdokazanije"
Klinike za presadjivanje kose po Turskoj se ne slazu.
Uostalom, kad krene da opada obrijes glavu i ne razmisljas o tome.
Sad ce letnjesmrti da ti preporuci dermaroler velicine valjka za krecenje.You've got that right mofo
Nema potrebe ja volim celave devojke.Sad ce letnjesmrti da ti preporuci dermaroler velicine valjka za krecenje.
Прво, то није мој фазонLaješ na pogrešno drvo dušice. Ako ti je fetiš da te neko štiklom napuca u usta obrati se eurus ili strki. Ja sam više cat person![]()
А друго - Шта??One to rade za pare
vis kako izgleda kad te prate repovi koje nisi nicim zasluzilaТако да плс, вас пар жена са вашим сателитима можете да одјебете : ))))
Ма не бре, сваком својеa što sam ja sad posramljivana što imam fetiš na štikle i mučenje jaja
Bar imam manire, mjauИ како цат персон а лаје![]()
Koji je najbolji burek, nisam ispratio.
Могу да вас направим од манира кад год хоћу, а могли сте да хоћу, него сте бирали другачије, госпођо :ДBar imam manire, mjau![]()