gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Ne lozi budale.
na šta ih ložim? da dermaroler pomaže za alopeciju? ti je jedna od najdokazanijih stvsri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lozi budale.

dermaroler se ne koristi samo za skalp
oćeš li začepiti sad
У име свих колега који не знају шта је алопеција, а срамота их да питају,na šta ih ložim? da dermaroler pomaže za alopeciju? ti je jedna od najdokazanijih stvsri![]()
шта је алопеција?
Ако, нпр, хоћу хери болз, могу да користим дермаролер?
TAKE MY WIFE'S NAME OUT OF YOUR F**KING MOUTHУ име свих колега који не знају шта је алопеција, а срамота их да питају,
питам ја
шта је алопеција?
"najdokazanije"na šta ih ložim? da dermaroler pomaže za alopeciju? ti je jedna od najdokazanijih stvsri![]()
11=16,5Ne udaraj gde najvise boli.
Uostalom, kad krene da opada obrijes glavu i ne razmisljas o tome.
Ne lazem toliko, slazem za centimetar dva, da se ne primeti. Ionako vam ne ide odokativno merenje.11=16,5
То ви мислите, имамо микрометре уместо очију него се правимо да не знамо да се не депримирате.Ne lazem toliko, slazem za centimetar dva, da se ne primeti. Ionako vam ne ide odokativno merenje.
Sigurno, najbolje se vidi na parkinzima.То ви мислите, имамо микрометре уместо очију него се правимо да не знамо да се не депримирате.
Где ћеш да те паркирамSigurno, najbolje se vidi na parkinzima.
На сваки центиметар, да.Ne lazem toliko, slazem za centimetar dva
Хоћеш ли на месец, бебоГде ћеш да те паркирам
Nisam toliko slagao.Хоћеш ли на месец, бебо
Sejmuj ga ovde javnočuj mi ne znamo da merimo
ne znam ko se na Tinderu oglašava kao 183, a zapravo 175 sa patikama
Sejmuj ga ovde javno
1914. je pozadi gospodjo.Ne volim feminizirane muškarce i žene muškarače. Totalni bljak![]()
kad ih vidim bežim koliko me noge nose