gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.431
А твоја у вршеље нужде на плажи.Ova tema se pretvorila u burek i tako će skončati.
POBEDA.
Пирова победа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А твоја у вршеље нужде на плажи.Ova tema se pretvorila u burek i tako će skončati.
POBEDA.
Ostace ti oci tako.
А твоја у вршеље нужде на плажи.
Пирова победа
Криво ти што смо ти истроловали тему.
Највећој тролерки на Крсти истролована тема.
Отварачица неможе да веруе!!!
Slava jojOva tema se pretvorila u burek i tako će skončati.
POBEDA.
Na stranu Krsta i međuljudski odnosi, mogli ste i da podnesete da nekoj tamo na forumu nije svaka vaša osobina adekvatna.Криво ти што смо ти истроловали тему.
Највећој тролерки на Крсти истролована тема.
Отварачица неможе да веруе!!!
ne daju im kompleksiNa stranu Krsta i međuljudski odnosi, mogli ste i da podnesete da nekoj tamo na forumu nije svaka vaša osobina adekvatna.
I da se umesto toga zezate malo na svoj račun.
Nedostajao sine daju im kompleksi
ni kurs za najboljeg smekera na krsti
Шта је ово?a sada ozbiljno
mislim da su mu dve glavne stvari higijena i odnos prema novcu (tim redom)
trenerke u javnosti, zapuštena lična higijena, izbegavanje sapuna, dezedoransa i parfema (tim redom), perut, neprijatan dah, neuredni nokti i stopala, staračke fleke u mladih ljudi (<40), nenošenje spf-a, receding hairline (ovo navodim pod higijenu, jer ako se žene izlažu silnim tretmanima lepote i svašta nam se nešto zamera, možete vala i vi da kupite taj dermaroler i Minoksidil i veoma lako tretirate svoj gubitak kose)
odnos prema novcu: štekara, stipsa, stalno komentariše da li je nešto skupo a bukvalno 50 dinara, ne daje napojnice, nema u džepu kad mu javiš da ti kupi Diklofen duo, ne izvodi na dejtove, traži da platite kafu pola/pola, nikad ti ništa ne kupi bez povoda, za rođendan ti kupi čokoladu, itd
Шта је ово?
Зар ти ниси фризерZnas nekog ko to koristi? Deluje podlozno infekcijama.
Да, нама је 1цм - 1 цм а вама је 1,5I jel ti uopste znas koliko je 1cm?
Да ли после употребе дермалорела морамо да мажемо ракијом главу, да дезинфикујемо?dermaroler je spravica koja ima iglice dužine od 0.2mm - 1cm i pravi mikropovrede na koži kako bi stimulisala proizvodnju kolagena ili rast kose ako se primenjuje na skalpu
čini da svu preparati prodiru dublje i deluju efikasnije. za rast kose se koristi sa Minoksidilom
a Minoksidil je preparat koji se koristi za male pattern gubitak kose, mada neke žene koriste takođe
Znas nekog ko to koristi? Deluje podlozno infekcijama.
I jel ti uopste znas koliko je 1cm?
ko je celav ima onaj trik da mazes aerodrom na glavi sa naftom i jos + svasta nestodermaroler je spravica koja ima iglice dužine od 0.2mm - 1cm i pravi mikropovrede na koži kako bi stimulisala proizvodnju kolagena ili rast kose ako se primenjuje na skalpu
čini da svu preparati prodiru dublje i deluju efikasnije. za rast kose se koristi sa Minoksidilom
a Minoksidil je preparat koji se koristi za male pattern gubitak kose, mada neke žene koriste takođe

Да ли после употребе дермалорела морамо да мажемо ракијом главу, да дезинфикујемо?
Едит: дермаролера.
Ko jbt ima 1cm koze/sala/mesa na glavi gde je kosa?ja sam rekla da ide od 0.2 do 1cm. mislim da onaj Morpheus koristi duže igle i koristi se u ordinaciji i pod lokalnom anestezijom. naravno da je sve preko 1.5-2 mm u kućnoj radinosti suludo
a sam dermaroler se steriliše pre upotrebe. da, koristila sam na sebi, za strije i neke ožiljke
Ko jbt ima 1cm koze/sala/mesa na glavi gde je kosa?
Ne udaraj gde najvise boli.Зар ти ниси фризер
Да, нама је 1цм - 1 цм а вама је 1,5
Ko jbt ima 1cm koze/sala/mesa na glavi gde je kosa?
Ne lozi budale.dermaroler se ne koristi samo za skalp
oćeš li začepiti sad