- Poruka
- 43.597
Meni je kul kada neko prijavi interesantan post- kad prijavljuje postove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je kul kada neko prijavi interesantan post- kad prijavljuje postove

Ne curi masnoca niz bradu kao sto je slucaj sa "srbijanskim" burekom. A neko bas voli takav.u cemu je razlika izmedju klasicnog?
prvi put cujem da ga goranci prave spec...
Идем да пријавим оригиналну тему као плагијатMeni je kul kada neko prijavi interesantan post![]()
Dobijamo ovaj slučaj.Идем да пријавим оригиналну тему као плагијат
Лагана сам тиDobijamo ovaj slučaj.
jeste al znas zasto onda na kosovu kazu da kad jedes burek svi treba da imaju otvoren slic?Kad pogledaš burek je najmanje štetan od svih pekarskih proizvoda. Nema aditiva i sličnih sranja.
Ne znam.jeste al znas zasto onda na kosovu kazu da kad jedes burek svi treba da imaju otvoren slic?
zbog muvaNe znam.
zbog muva
da ne idu na burek

- koji pričaju samo o burekuinace na kosovu prodaju sveze meso na pijaci onako, visi obeseno na tezgi
a musice samo pice okolo... cudan neki narod
Ja pomislih zbog tebe, jer ne volis burek pa da imas cime da se zanimas dok drugi jeduzbog muva
da ne idu na burek
ma pojedem ga neki put kad me mrzi da kuvam, al najvise sa sirom....nego se setih vica sto je omiljen u juznoj srbiji i na kosovuJa pomislih zbog tebe, jer ne volis burek pa da imas cime da se zanimas dok drugi jedu

sa onim kvarnim kezom ko kad na plazi gledate koji se tetovirani muskarac bavi filozofijom a koji prirodnim naukama 
Ko ne bi...Хтела је @Mugatu
Ja bih mu to rekoNeki dan čekam frenda na ulici, a pored neki steroidni pavijan nešto jede. Nešto masno, pošto je trljao ruke iznad kante za smeće. Ćelava glava, hoda kao pingvin, air max patike, trenerka, pederuša. Starter pack svakog balkanoidnog krkana je sveprisutan.
Utom mu izlazi nesretna cura, poljubiše se, a on će ti:
BRATE KAKAV MENTOL LADNO MI DALA BUREK SA MESOM UMESTO SIROM NAČI NEVERUEM.
Nekad me sram što delim vazduh s takvom poluživinčadi, tbh.
Ко ћути,Ne volim dosta toga
Bojim se da bi bio bas dug spisak
Pa zbog toga tju da tjutim