Шта не волите на мушкарцима?

Ako ista ne volim to su mrvice po podu. Znaci brate...
Ili ono kad te smara da idete na plazu po najvecoj vrucinstini, ona se raskreci na plazi, ne pomera se, samo cita knjigu naopacke a ti gledas kako ribe dehidriraju i iskacu iz mora.
I onda joj uvece hladno brate. Pa se pribije jos a ti u vodi. "nemouj mi tu klimou, hladno a to nije zdravou"
Pa naravno da ti je hladno kad si prekuvala danas. Poremetila si ceo sistem regulacije temperature u telu. Kazaljke ti otkazale.

Ne volim foliranja, laganja, zavlačenja,
zatim stalna dokazivanja. kad misli da je neko ako se zainteresujem za njega, znači više mu je stalo da se preko mene potvrdi no što mu je stalo da imamo lepe trenutke u čemu god.
Ne volim prepucavanja,
Ne volim sirovine,
kada nije duhovit
kada mnogo priča
ne volim kada ne ume da pređe na stvar.
kada voli trivijalnosti
kada ne ume da stane na crtu i drži do sebe , šta je rekao, da stoji iza toga, tj da se izvini kada treba, povuče
Ne volim kada se pravi važan na bilo koji način , kada se puva novcem, inteligencijom bilo čim.
itd

Sve što ne volim umem donekle da tolerišem. Sve zavisi šta je cilj.

Ne volim foliranja, laganja, zavlačenja,
zatim stalna dokazivanja. kad misli da je neko ako se zainteresujem za njega, znači više mu je stalo da se preko mene potvrdi no što mu je stalo da imamo lepe trenutke u čemu god.
Ne volim prepucavanja,
Ne volim sirovine,
kada nije duhovit
kada mnogo priča
ne volim kada ne ume da pređe na stvar.
kada voli trivijalnosti
kada ne ume da stane na crtu i drži do sebe , šta je rekao, da stoji iza toga, tj da se izvini kada treba, povuče
Ne volim kada se pravi važan na bilo koji način , kada se puva novcem, inteligencijom bilo čim.
itd

Sve što ne volim umem donekle da tolerišem. Sve zavisi šta je cilj.
ne postoji idealan
sto sa jedne strane uradi dobro zasere na drugoj
zato i rekoh da sam zensko bio bi lezba garant kakih muskih dzumara ima

prvi utisak je najvazniji...ako ima elaktriciteta oprostices mu mnogo toga
i simike sa vunenim carapama, i dlakavo dupe, klik klak zube, usi ko dambo, nos iz koga mu sline direktno kaplju u usta, vrljav pogled ko sartrov, muzicki ukus na liniji hulio inglezijas i dragana mirkovic, ali moz da reaguje i na rave kad cuje ritam... ma... :lol:

simike sa vunenim carapama, dlakavo dube, klik klak zube, usi ko dambo, nos iz koga mu sline direktno kaplju u usta, vrljav pogled ko sartrov, muzicki ukus na liniji hulio ingloezijas i dragana mirkovic ali reaguje i na rave kad cuje ritam... ma... :lol:

nećemo čoveče nećemo vam oprostiti prestanite da se tešite

Испуњавам тек десетак од ових 80 услова.

тј. обратно. За мене важи 70 написаних ствари.

Додуше, имам једну карактеристику којом могу да потрем недостатак преосталих 70 недостајућих особина.
Баш мерим
Stavka 55?

ne postoji idealan
sto sa jedne strane uradi dobro zasere na drugoj
zato i rekoh da sam zensko bio bi lezba garant kakih muskih dzumara ima

i simike sa vunenim carapama, i dlakavo dupe, klik klak zube, usi ko dambo, nos iz koga mu sline direktno kaplju u usta, vrljav pogled ko sartrov, muzicki ukus na liniji hulio inglezijas i dragana mirkovic, ali moz da reaguje i na rave kad cuje ritam... ma... :lol:
Pa pazi nešto uvrnuto i odvratno može biti sexy ali samo za sex u podrumu :mrgreen:

Ako govorimo o vezi, onda

Back