Šta ne volim :

Izgleda da jeste jer on je sve ono sto se meni ne dopada.Od nekih beznacajnih sitnica do nekih zivotnih stavova a evo,funkcionisemo odlicno vec godinama.Verovatno zato jer se dopunjujemo u tim razlicitostima.

Izgleda da jeste jer on je sve ono sto se meni ne dopada.Od nekih beznacajnih sitnica do nekih zivotnih stavova a evo,funkcionisemo odlicno vec godinama.Verovatno zato jer se dopunjujemo u tim razlicitostima.

Mila, a da nije zato sto on ide cesto na sluzbena putovanja:rumenko::zper:? Sala, sala..strasno je kada se od te razlicitosti napravi, malo po malo..takav jaz, ne premostiv (moj slucaj), jednostavno se ne razumemo, kada bi nas snimali ja bi pricala kineski, a on madjarski..

Poslednja izmena:
Mila, a da nije zato sto on ide cesto na sluzbena putovanja:rumenko::zper:? Sala, sala..strasno je kada se od te razlicitosti napravi, malo po malo..takva jaz, ne premostiv (moj slucaj), jednostavno se ne razumemo, kada bi nas snimali ja bi pricala kineski, a on madjarski..

Pa sad jeste da se slabo vidjamo :rumenka:
hahah,on i ja se nismo razumeli ni dok smo bili u vezi a ne sad ,ali to nije ni vazno :lol:

A to u biti znači, da nam leži baš to najbolje, što ne volimo.
Da li je i sa vašim tkz. ljubavima, partnerima, muževima, suprugama....slično ?

Mozda na krace vreme, vrlo kratko vreme u stvari, ali se suprotnosti ne odrzavaju,a cisto sumnjam da se i vencavaju.

Pogotovo kod nas u patrijarhalnoj sredini, ovde se zene totalno adaptiraju muskarcu ako hoce da postanu i ostanu udate. Tako da u prinicpu - ako nesto ne volis jednostavno ga ne volis, samo mozda neces da priznas da je tako i pravis se blesava.

A ako mislis da je u ljudskom genu da voli ono sto mu nije sinhrono... Ne znam, meni je i ovo skolovanje dovoljan mazohizam, a jednog dana i posao, da bih se preterano maltretirala i razmisljala na jos nekom polju, bilo kom ne samo ljubavnom/simpatijskom(ili kako vec?)
pa mislim da ipak nije i da obicno trazis nekog slicnog sebi. A moguce da je sve i od coveka do coveka.

A to u biti znači, da nam leži baš to najbolje, što ne volimo.
Da li je i sa vašim tkz. ljubavima, partnerima, muževima, suprugama....slično ?

Baš nije tako, barem kada sam u pitanju ja...Sve što ne volim, na duže staze me iritira i jako, jako nervira...tako da što ne volim, ne volim i tačka. Sličnosti su umnogome bolje.Ne verujem ja u suprotno.

Back