- Poruka
- 34.312
Volim što sam drska kad treba i nežna kad ne treba 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zezanje, šalu.Jednom su me pitali šta najviše volim kod sebe...
Odgovorila sam:
"Volim što sam iskrena, prijateljski raspoložena prema ljudima... volim što sam osoba
kakva jesam... moja savest je čista... ne gazim druge da bih došla do cilja...
nikada ne glumim ono što nisam... volim što sam dobra i voljena majka..."
Ovo sam našla na netu i dopalo mi se:
Pogledajte prilog 1533374
Lepo, a?
Šta vi najviše volite kod sebe?
![]()
Mudraci kažu da su ljudi koji sa šalom putuju kroz život najdragoceniji... i sebi i drugima...Zezanje, šalu.

U bre, nikad mi nije palo napamet da gledam sebe i jos da analiziram - voli - ne voli.Jednom su me pitali šta najviše volim kod sebe...
Odgovorila sam:
"Volim što sam iskrena, prijateljski raspoložena prema ljudima... volim što sam osoba
Lepo, a?
![]()
Pogledaj pa javi... Mora da ima nešto lepo...U bre, nikad mi nije palo napamet da gledam sebe i jos da analiziram - voli - ne voli.
Moracu malo da se pogledam. Mozda sam nesto propustio.
Nekako mi se cini da veci deo zivota resavam nekim drugim ljudima probleme (dobro takva mi je struka),Pogledaj pa javi... Mora da ima nešto lepo...
Ne pamtim kada sam srela čoveka koji kaže AKO BUDEM STIGAO...Nekako mi se cini da veci deo zivota resavam nekim drugim ljudima probleme (dobro takva mi je struka),
nije da nisam ok sam sa sobom i da nesto ne resavam licne probleme ali nekako je to malo u odnosu na sve ostalo,
nekad sam se bavio raznim psiholoskim eksperimentima, pokusavao da shvatim samog sebe, i sazidao neku vrstu filozofije, nezavisnu od raznih uticaja, tako da ne vidim bas sta bih jos mogao da uradim. Msm imam ja svasta jos nesto da uradim, ako budem stigao. Ali meni licno tesko da je potrebno nekoliko stvari da mogu da funkcionisem.
Hvala.Mudraci kažu da su ljudi koji sa šalom putuju kroz život najdragoceniji... i sebi i drugima...
uvek su rado viđen gost, voljeni sin i brat... najlepša i najveća osobina onih koji šalama
olakšavaju život sebi i onima oko sebe...
Lepo je imati te kao drugara na krstarici...
![]()

Sebe....Jednom su me pitali šta najviše volim kod sebe...
Odgovorila sam:
Lepo, a?
![]()

Ima odlicna scena iz filma Kralj Petar kada glumac Radovan Vujovic umire i izgovara "ja sam celog svog zivota bio slobodan da cinim sta mi je volja,a uvek sam za sebe birao ono najgore"...Kakvo je?
Opiši da ga i mi zavolimo...
![]()
Sve što napišeš odiše tom tvojom lepotom...Empatiju, racio i to što ne postoji osoba pred kojom ne smem da se pojavim zbog nečega što sam rekao ili uradio.

Od svih nas ovde, niko tu osobinu nije spomenuo...Objektivnost.

Tebi sam se divila odavno, još kada je velika tema o našim glumatanjima u reali i virtuali trajala na pdf-u "Psihologija"Snazna volja, objektivno razmisljanje i empatija.
U sustini osobine koje su mi bile i jos uvek su mi od koristi u zivotu.

Pribojavam se da će ova scena iz filma i shvatanje da smo za sebe izabrali i ono najgore, mnogima od nas postati realna scenaIma odlicna scena iz filma Kralj Petar kada glumac Radovan Vujovic umire i izgovara "ja sam celog svog zivota bio slobodan da cinim sta mi je volja,a uvek sam za sebe birao ono najgore"...