Sta najvise fali Novom Sadu

...trenutno na Telepu....:neutral:

Imam drugaricu na Telepu još iz gimnazije. Nije htela sama kroz svoj kvart noću, ali ni kroz moj. Ne bi zašla u u lavirint centra/podbare ni za šta. :)

To dotiče i osvetljenost noć i bezbednost na ulicama. Mada, za sada nije grozno kao u nekim drugim gradovima. Barem je tako drug iz jednog ogromnog grada (koji bi po statistikama trebao biti jako bezbedan za svoju veličinu) primetio.
Ali imamo ulica i parkova od kojih se noću možeš naježiti...

град је лоше осветљен, у задње време се пише само о разбојништвима на улицама у сред дана.ни труднице или жене са малом децом нису поштеђене.још док сам живео у нс. имао сам у по дана разбојништво у локалу и крађу гардеробе на балкону куће.све то после 2000. године.а ево сад се и пуца по аутомобилима онако из забаве.не дај боже да се мојој деци деси нешто тако на улици.па побио би до петог колена све у фамлији тог починиоца па бар да знам зашто идем у затвор.

Sad me je strah otići do faxa :eek:
Situacija nije najbolja, ali svakako je bolje nego mnogi gradovi.
A za temu: mogli bi nam malo pokrpati i srediti ulice po gradu. Ili prestati svake godine iznova prokopavati iste ulice...a rupa koje su prelomile dobar broj kola ima na sve strane :cry:

Bas sam juce na Subotickom bul.primetila jednu finu rupu :roll:
Jel ima godinu dana kako su ga otvorili?

haha...
ima kod Matice rupa koje tu i tamo pokrpaju, ali se uvek vrate...duboke, ne vide se dok nije prekasno, a onda bam! :otkacio:
ili oni zemljani putevi na tvrđavi kojim bi se trebalo iću do ateljea ili akademije. Niži auti ne smeju ni krenuti...:cry:

Još jedan je problem zanimljiv: U Pašićevoj su označili mesta gde se kao auto sme parkirati, mesta za taxi i od ulice za prolazak kola je ostalo nekih pola metra ili koliko već :dontunderstand:...u svakom slučaju nedovoljno. Izgleda kao zezancija, Pajtonovci ili nešto slično...

haha...
ima kod Matice rupa koje tu i tamo pokrpaju, ali se uvek vrate...duboke, ne vide se dok nije prekasno, a onda bam! :otkacio:
ili oni zemljani putevi na tvrđavi kojim bi se trebalo iću do ateljea ili akademije. Niži auti ne smeju ni krenuti...:cry:

Još jedan je problem zanimljiv: U Pašićevoj su označili mesta gde se kao auto sme parkirati, mesta za taxi i od ulice za prolazak kola je ostalo nekih pola metra ili koliko već :dontunderstand:...u svakom slučaju nedovoljno. Izgleda kao zezancija, Pajtonovci ili nešto slično...

sta radis ti na tvrdjavi po zemljanim putOvima? ;) ;).....idi u Rimski :mrgreen:

Back