Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
'kmica'
odkad to nisam cula......
da mi ne zivimo u istom kvartu?

da mi ne zivimo u istom kvartu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'kmica'odkad to nisam cula......
da mi ne zivimo u istom kvartu?![]()
Ako ti pruža zadovoljstvo, evo još jednom: KMICA
Ko zna...ima mnogo mračnih kvartova u NS...mrak ili kmicakoju ja najčešće "istražujem" je na podbari...ili je ovo centar
![]()
....onda ne zivimo,ali je i ovde kmica![]()
Znači i bez restrikcija, kmica je svuda...još su sada podigli cene za skoro sve pa će ljudi možda i na dobrovoljne restrikcije...grrr
U kom crnjaku grada si ti?
*kmica (nedostatak ulične rasvete?!?) --> redom otkrivamo nove probleme u gradu....a sve je krenulo od skromne kante...
...trenutno na Telepu....![]()
Bas sam juce na Subotickom bul.primetila jednu finu rupu
Jel ima godinu dana kako su ga otvorili?
haha...
ima kod Matice rupa koje tu i tamo pokrpaju, ali se uvek vrate...duboke, ne vide se dok nije prekasno, a onda bam!tkacio:
ili oni zemljani putevi na tvrđavi kojim bi se trebalo iću do ateljea ili akademije. Niži auti ne smeju ni krenuti...
Još jedan je problem zanimljiv: U Pašićevoj su označili mesta gde se kao auto sme parkirati, mesta za taxi i od ulice za prolazak kola je ostalo nekih pola metra ili koliko već...u svakom slučaju nedovoljno. Izgleda kao zezancija, Pajtonovci ili nešto slično...
sta radis ti na tvrdjavi po zemljanim putOvima?![]()
.....idi u Rimski
![]()
Htedoh do ateljea na tvrđavi...kad je suvo, još se i preživi, ali posle kiše...pantalone u čizme i na gacanje...
Još se i odvaljuje ogroman deo zemlje...provalija. Divlji zapad I-haj
...da,daaaa.....
gledaj na to kao na avanturu.....ono Indijana Dzooouuuns i to....
ali...prestari smo oboje za takve avanture...ja bih nešto čistije...![]()
Pa ti pali za Bg.Meni najvise fali da bude Beograd... ;(