Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
gde su ti maznuli?
e.....izes ga......mozda ga nadjes u nedelju na najlonu![]()
u zaključanom ulazu u porti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde su ti maznuli?
e.....izes ga......mozda ga nadjes u nedelju na najlonu![]()
aerodrom![]()
aerodrom![]()
Imaš Čenej... BG ti je na pola sata...
elem: završava se najveće obdanište na Balkanu na Novom Naselju i dograđuju se još dva... Izgleda da konačno neće biti listi čekanja za zabavišta...![]()
tema je "Sta najvise fali Novom Sadu", ako pritom pomisljas na bg,
moracu da kontriram - ns-u nikako ne fali bg![]()
Prijateljice i ja vec dugo trazimo neku diskoteku u kojoj pustaju stari rok i dance...
Mislim da bi tako nesto bilo veoma interesantno (kad bi postojalo u NS-u..)![]()
gdje je?
Ugao Zmaj Jovine i Dunavske.
Kad ideš od Katedrale, Zmaj Jovinom prema Dunavskoj, poslednji pasaž sa desne strane... Ne moš' promašiti.![]()
pa kad su ljudi stoka(izvini stoko),ni jedna kanta za DZubre ne moz' preziveti 3 noci![]()
Baš! Već su nam dva puta krali! Nije ni jedan dan prošao, kamoli tri noći.tkacio:
Čovek bi pomislio da kisele kupus u njima![]()
to je bas mnogo kupusa![]()
Mora biti...inače ne bi dva puta krali....ali smo im jednom ukrali nazad
Mada nestajanje kanti jeste akutan problem u gradu, ali ima ih još![]()
kako ukrali nazad ?![]()
haha...pa neko iz ulice nam je ukrao kantu i sledeći put kad je bila vani, slučajno smo je spazili i uzeli nazad (još se video broj naše kuće na kanti koji smo napisali kao prevenciju posle prve krađe a i bila je drugačija od ostalih iz ulice jer su nam posle te prve krađe dali malo drugačiju kantu od onih koje su delili na početku)...još malo pa će se kantama ugrađivati lanci i alarmi![]()
poznata mi prica![]()