Sta najvise fali Novom Sadu

Novosadjanima najvise fali sloboda govora i delanja... I da se oslobode straha od drustvene osude, jer u tom kontekstu momci i devojke su poprilicno iskompleksirani... Novi Sad je velik grad vec, sa puno ljudi, ali sa vrlo malo ideja. Valjda je ta vojvodjanska monotonija zavladala, taj mentalitet. No uprkos svemu tome volim svoj grad.

Novosadjanima najvise fali sloboda govora i delanja... I da se oslobode straha od drustvene osude, jer u tom kontekstu momci i devojke su poprilicno iskompleksirani... Novi Sad je velik grad vec, sa puno ljudi, ali sa vrlo malo ideja. Valjda je ta vojvodjanska monotonija zavladala, taj mentalitet. No uprkos svemu tome volim svoj grad.
'eeebo te, tako je NEPOGREŠIVO govorio i Velja Mr. Ilić !!! :eek:

Treba više slobode da kad meni neko drugi put ukrade bajs (kao što je danas slučaj) da ja totalno slobodno mogu glupom panduru da razvalim šamar kad krene da me podj***va... Fali nam više normalnih plavih. Pun mi je više, znate šta, od gomile iskompleksiranih budala koji su uzeli oružje u ruke misleći da su time postali Bogovi!

Back