TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Fale mu zelene povrsine. Ovim glavnima pare popile mozak!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, premalo je parkova i livadaFale mu zelene povrsine. Ovim glavnima pare popile mozak!

Fale mu Novosađani![]()

Verovatno, izvorni novosadjani... tako sam shvatio. I nisam doziveo to negativno.Jel može na brzinu tvoja definicija Novosađanina.
Da bismo te bolje shvatili![]()

Verovatno, izvorni novosadjani... tako sam shvatio. I nisam doziveo to negativno.![]()

Neka, najbolje je da objasni vlasnik posta, kao sto si i rekao. Ja upadoh bzvzNi ja nisam doživeo ni negativno, a ni pozitivno. Samo sam pitao za razjašnjenje pojma koji mi nije bio jasan. Kao ni tvoj "izvorni Novosađanin", uostalom![]()

ZOO,jos bazena,vise zelenila,da se bolje promovise biciklizam-zdrav nacin zivota(izgradnjom staza,parking mesta),parking za automobile,da se poboljsa sigurnost na ulicama...

Neka, najbolje je da objasni vlasnik posta, kao sto si i rekao. Ja upadoh bzvz![]()
Fali mu manje automobila.
Sada ih ima skoro pa više nego ljudi![]()
Zbog loseg i skupog gradskog prevoza ljudi su prinudjeni da koriste vise sopstvena vozila , a i jeftinije je

Ne mogu da verujem da je jeftinije voziti kola nego platiti autobusku kartu.
Koliko vidim, svi kukaju kako je benzin skup.
Druga stvar je centar. Potpuno zabranio saobraćaj u centru, tj u onom delu oko Doma kulture, i po njegovim obodima izgradio podzemne garaže. Pa ko hoće da ima kola, moraće i da plati garažu. Život u gradu je skup. Ko ne može da plati, ili se odrekne kola ili se seli na periferiju, gde može da parkira pred kućom za dž.![]()
Jeste jeftinije jer je Novi Sad mali grad po povrsini , ne prelaze se tu neke velike relacije plus recimo skupe karte za tzv prigradska naselja a koji su zapravo kvartovi poput Veternika i Futoga gde je cena karte 80 i 100 din tu je tek isplativo a slicno se moze reci i za druga naselja gde je cena karte i do 250 din poslednja zona

Ni ja nisam doživeo ni negativno, a ni pozitivno. Samo sam pitao za razjašnjenje pojma koji mi nije bio jasan. Kao ni tvoj "izvorni Novosađanin", uostalom![]()